mandag 22. oktober 2012

Reise - tips?


Vi har bestemt oss for å reise på en liten ferie. I november/desember. Egentlig har vi vurdert Thailand eller Florida, men siden vi ønsker reisefølge, og reisefølget vårt bare har mulighet til å ta en ukes ferie, så tenker vi at det må bli noe litt nærmere. Egypt ligger foreløpig godt an, bortsett fra at akkurat den turen vi ønsket gikk fra torsdag til torsdag, og da får vi det igjen ikke til å klaffe med reisefølget.
Kanariøyene er jo noe som åpenbart må vurderes. Men risikerer man ikke at det er litt kaldt der nå da? Jeg har ihvertfall vært på både Tenerife og Lanzarote på vinterstid for en del år siden, og da husker jeg at jeg syntes det var skuffende kaldt. Jeg vil ikke reise på en ferie og risikere at vi ikke får sommervarme!
Så tips mottas med takk!

Jeg har forøvrig vært og bestilt pass til begge barna i dag. Passbildene tok jeg like godt selv, siden det er så vanskelig å få til i automat med små. Det er jo like strenge krav til bildene av babyer som det er til bildene av voksne, så det sier seg selv at det ikke er bare bare.. Må si jeg ble ganske så fornøyd med resultatet, selv om jeg ikke fikk mange forsøk med hvert barn. Mannen som jobbet der jeg fikk de fremkalt var ihvertfall veldig imponert. Jeg tok selvfølgelig rosen til meg, og nevnte ikke med ett ord at jeg har bra utstyr og etterhvert litt erfaring med å ta bilder av barn ;)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Egypt er perfekt for de som liker bløt mage og mange turer på dass. Dra heller til Florida eller Kanariøyene.

hildeSchaathun sa...

Tunisia. Kanariøyene skal fremdeles være som en god norsk sommer om du ikke drøyer for lenge med å reise. Jeg vet også om flere som er fornøyd med Egypt.