onsdag 22. august 2012

Koselig besøk


I dag har lillesøster og jeg hatt besøk av en av jentene fra min forrige barselgruppe. Kjempekoselig å treffes igjen, og kjempestas å få hilse på deres nydelige lille lillesøster, som er seks uker gammel.


Nå som lillesøster farter rundt som en virvelvind her er det jammen ikke like lett å ta bilder lengre. Tidligere har hun kunnet ligge og se på, og har syntes at det har vært stas (ja, ihvertfall innimellom). I dag var hun helt vill etter å rive ned hele "studioet" mitt, og syntes ikke at lekene hun fikk utlevert var på langt nær like spennende.


Men vi klarte da å få mange fine bilder allikevel - ihvertfall synes jeg det. Ingen sak når man har så nydelig modell!!

Er dere lei av at jeg viser frem bilder kanskje? Jeg fikk en klage fra mormor om at jeg skriver mindre spennende på bloggen for tiden, og at jeg bare legger ut skrytebilder (ikke sagt på en spydig måte altså, mormor er bare snill). Haha, sånn går det når man har hektiske dager ;) Selv elsker jeg å se fine bilder på andre blogger da, men jeg skjønner jo at ikke alle har den samme interessen for det som meg..

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Kom over bloggen din via en annen blogg. Kjempefine bilder!! Tar du oppdrag med babyfotografering? Hvor på østlandet holder du til?
Mvh

Bekka sa...

Tusen takk for hyggelige ord, formen er helt fin nå, og håper det holder seg sånn de siste 3 månedene også :)
Du tar fantastisk flotte bilder altså, skikkelig flink har du blitt! Skal ikke se bort fra at jeg må ta en tur til deg med den lille prinsen og få han foreviget når han er født :)
Klem

mona sa...

Hei!
Tusen takk for det :) Tar litt oppdrag, ja. Send meg gjerne en mail, så kan jeg svare mer konkret der, monablogg@gmail.com

mona sa...

Så bra at formen er fin! Lykke til med siste del av svangerskapet. Og det er kjempehyggelig om dere kommer for bilder når han er født :)