søndag 22. juli 2012

Ferie


Her koser vi oss på ferie. Det har vært kalde dager med mye vind og litt regn. Derfor har vi for det meste holdt oss inne.

I går var jeg med på utdrikningslag for min kjære svigerinne, som gifter seg neste helg. Vi hadde en super dag i Vardø, hvor det var "Komafest" og visning av Street Art rundt om i byen. De har hatt et utrolig bra prosjekt i byen som sliter med fraflytting og nedslitte hus. Gatekunstneren "Pøbel" har ledet prosjektet, og han har fått med seg gatekunstnere fra hele verden til å sette sitt preg på byen. Dere kan lese med om prosjektet her.

Ellers spiste vi nydelig mat på hotellet i Vardø (det må prøves for de som er i byen, fantastisk godt!!), tittet innom det nye heksemonumentet og var en tur ute på byen. En super dag!


I dag hadde vinden roet seg litt igjen, så da var vi en tur i fjæra her. Storebror var nok veldig fornøyd med å komme seg litt mer ut, og å få titte litt på steiner, sjø og annet spennende som man finner i fjæra.


Jeg fikk til og med knipset noen bilder av lillesøster på plattingen til tante Hilde. Etter både turen i fjæra og knipsingen på plattingen var jeg så stiv og kald i fingrene at jeg nesten ikke fikk linsedekselet på kameraet igjen.. Herlig!
Lillesøster har forøvrig på seg den fantastiske omslagsjakken som vi var så heldige å få fra Ullungene tidligere i år. Den har vært en favoritt, som har blitt brukt masse. Kjempedeilig og myk ull, og superfin i tillegg! På dette bildet så hun litt naken ut i halsen ser jeg, men det er nok bare fordi hun ligger på magen - jeg pleier ihvertfall ikke å føle at hun er naken i halsen når hun bruker den. Lua er det en supersnill og flink venninne av meg som har heklet :)

Nå skal vi se på minnekonserten for 1. årsdagen for 22 juli. Huff, jeg føler at det er helt uvirkelig det som skjedde for ett år siden. Jeg husker jeg satt klistret foran pcèn og tvèn hele dagen i fjor, og kunne ikke tro det jeg leste. Våre tanker går selvfølgelig til alle de etterlatte, overlevende og alle de som mistet livet for ett år siden.

2 kommentarer:

Britt Kristin sa...

Hei....

Ja det er trist å se dette med Utøya og minne markeringen...men også viktig syns jeg...

Kos deg på ferie...vi tar en tur i morra til Lillehammer...

Klem fra Britt.

nullfiresyvni sa...

Fine bilder! Skulle ønske Max også lå stille på magen så vi kunne fått noen sånne vi og. Men sovebilder funker foreløpig veldig fint ;)

Kirsti