lørdag 9. juni 2012

Loppislørdag


I dag var det tid for årets første loppemarked for min del. Jeg fikk rasket med meg både en stol, en blomsterkasse, en del rammer og en vippestol. Disse bildene her syntes jeg var så søte, så de fikk komme opp på veggen på gjestetoalettet. De andre tingene kan det jo hende at jeg viser frem når jeg får pusset de opp ;)


Etter loppemarkedet tok jeg med meg barna på besøk til David og Mari. Gutta har ikke lekt sammen siden i fjor sommer, men fant tonen umiddelbart. De skal nok bli gode kompiser fremover, for vi skal definitivt treffes oftere for playdate :)

Jeg fikk et spørsmål om hvilket program jeg bruker til å redigere bildene mine. Jeg har nettopp kjøpt meg lightroom fra adobe, så der går alle bildene fra kameraet igjennom for en rask oppfrisker. Når det gjelder mobilbildene mine, så bruker jeg instagram og camera+.

Og nå kom jeg på at jeg heller ikke har svart en leser som ønsket svar på hvilket mønster hentesettet til storebror var i. Beklager, her går dagene sånn i ett for tiden at jeg rett og slett har glemt det. Mormor, dette er oppdrag til deg ;)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for i dag! supert med både loppis og playdate, gleder oss til neste gang :) Kirsti

Frulykkelig sa...

Wow for noen flotte bilder, heldigris!

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Åhh det bildet med sommerfulger falt jeg pladask for! Er en smule sommerfuglfrelst!! Loppemarked er kjempespennende, og særlig når man driver litt med fotografering. Masse stasj man kan bruke til props ;D

Lightroom er fantastisk! Kunne ikke klart meg uten det ♥ Har lenge brukt photoshop for det meste, men har gått mer og mer over til lightroom nå.

Anonym sa...

Hehe, det går helt fint angående det hentesettet som jeg lurer på. Jeg sjekker bare bloggen din hver dag for å se om det kommer noe. :) skjønner at det er mye som foregår!!:)