fredag 22. juni 2012

En fin dag


I morges var jeg som alltid trøtt som en strømpe da storebror sa at det var på tide å stå opp. Derfor fant jeg ut at jeg skulle prøve å sende lille over gaten her, på et lite besøk til morfar. Og akkurat i det lille hadde kommet opp i oppkjørselen, så kom morfar ut for å hente avisen sin - snakk om god timing! Da ropte jeg bare over og spurte om han kanskje hadde lyst til å levere storebror i barnehagen i dag, og det hadde han selvfølgelig. Det er virkelig fantastisk å ha besteforeldrene så nære!!! Så da gikk jeg bare og la meg sammen lillesøster igjen, og sov i et par timer til. Herlig! Kanskje jeg må begynne å benytte meg av muligheten litt oftere ;)


Etterpå gikk jeg og et par av jentene fra barselgruppa en lang tur til en fin utkikkspost her, hvor man kan se utover sjøen. Så da fikk jeg både hyggelig selskap og litt trim, ikke dårlig!


Den fine lua og hårbåndet på bildene var jeg så heldig å få i postkassa her i går. De kom sammen med noen andre småting hele veien fra Australia, for at jeg skulle ha til bildene mine. Snakk om å ha gode venner, som hekler og sender de rundt halve jordkloden!!

5 kommentarer:

Siw Aina sa...

Du har blitt skikkelig god på bilder Mona, det er en fryd å komme inn hit å se :)

mona sa...

Tusen takk :)

★ Heidi ★ sa...

Nydelige strikkelue og rose...
Snille venninnen du har da!

God st.hans til deg og dine:)

Guro sa...

Haha, kan være lurt med besteforeldre, ja..
Kjempefine bilder av en nydelig jente!!

Regni sa...

Jeg elsker spesielt bildet med lua, fantastisk uttrykk. For ei nydelig lita snuppe dere har!
kult at du får mange oppdrag, nå har jeg vært og snopt meg en ny linse så nå må jeg nok få tak i noen små og store modeller så jeg får testet den skikkelig. Ønsker dere en fortsatt god helg!