lørdag 23. juni 2012

Buzzador


Jeg har jo tidligere nevnt at jeg er buzzador. Det er et genialt konsept, hvor man får prøve ut nye produkter mot å snakke om det til venner. Se her om du også er interessert i å bli med (hvis noen jeg kjenner vil være med, så oppgi gjerne meg - brukernavnet mitt er mitt fulle navn).

En av de siste kampanjene jeg har blitt med på var Tassimo kaffemaskinen fra Bosch. Vi har lenge lurt på om vi skulle hatt oss en kaffemaskin, og slo til da vi fikk et veldig godt tilbud gjennom Buzzador. Jeg er ingen stor kaffedrikker, og min kjære er veldig glad i traktekaffe. Men samtidig, så ser vi jo at det er supert å ha kaffemaskin hvis mannen bare skal ha èn kaffekopp, eller hvis jeg har besøk av noen venninner her.
Det geniale med Tassimo er at man får kapsler med andre ting enn kaffe også, f.eks. freia kakao og chai latte.
Selv pleier jeg å lage meg iskaffe. Da lager jeg meg bare en liten espresso, og fyller opp glasset med melk og isbiter. Enkelt og godt!

Jeg har servert flere venner forskjellige drikker fra maskinen etter at vi fikk den, og har noen småting som jeg skal påpeke når jeg leverer inn buzzador-rapporten min. Men alt i alt, så er vi fornøyd, og synes at vi får god kaffe, raskt og enkelt.


En annen kampanje jeg også hang meg med på var Air Wick duftpinner. Jeg var litt i tvil på om jeg skulle være med på kampanjen, siden jeg fort synes det blir litt mye med sånne duftgreier. Men jeg tenkte at nå hadde jeg jo sjansen til å prøve det. Og jeg må si at jeg likte det bedre enn hva jeg trodde på forhånd!
Vi fikk to dufter til å prøve selv, og en liten ladning til å gi bort til venner. Jeg satt den ene duften (Midnight Blackberry) på gjestetoalettet her, og jeg fikk utrolig mange kommentarer på den gode lukten da vi hadde fest her. Til og med gutta kom og skrøt!
Den andre duften (Cool Linen) har jeg satt nede i kjelleren, i mellomgangen der trappa kommer ned. Jeg syntes duften passet så godt der nede hvor jeg har vaskerom.
Selv syntes jeg det holdt med èn pinne i den som jeg satt på gjestetoalettet. I kjelleren burde jeg nok hatt to pinner oppi, men jeg var så dum at jeg kastet resten av pinnene, siden jeg syntes det ble for mye med flere pinner i den første jeg satt opp.. 
Noe annet positivt om disse duftpinnene er jo at de ser ganske så fine ut også, så de passer godt inn i interiøret. 


Nå skal far og jeg ta oss et lite glass vin og feire Sankthans. Fortsatt god helg, og god Sankthansfeiring til de som er ute og feirer :)

1 kommentar:

Hegeslilleboble sa...

Buzzing er ganske kjekt ja:). Jeg meldte meg ikke på kaffemaskinen siden vi allerede har en, men er jo med på duftpinnene denne gang. Veldig fornøyd:). Ha en fin søndag:)