søndag 27. mai 2012

Vannmoro


Daniel sin bestemor sendte denne morsomme saken nedover for en stund siden. Vi har bevisst ventet med å gi den til lille, siden vi regnet med at han hadde lyst til å prøve den med en gang. I dag var dagen perfekt for å finne frem gaven fra bestemor, og gjett om den falt i smak!?


Jeg tipper denne kommer til å bli flittig brukt igjennom sommeren, om været tilsier det.
Det er altså en krokodille som kobles til vannslangen, og så kan den sprute vann ut fra alle kanter. Vi har litt lite trykk i vannslangen vår, så egentlig skal den nok sprute enda kraftigere. Men moro var det ihvertfall uansett!

Ps: Husk giveawayen min da

9 kommentarer:

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Det så ut som en kjempefin badeleke å ha i hagen :) Skjønner godt at dere ventet med å gi den. Sånn skal helt klart testes ut med det samme :)

Herlige bilder :)

Anonym sa...

Så fint at Daniel likte krokodilla.Ja,vi får håpe han får mye glede av den leken. Flotte bilder av Daniel. Ha en fin kveld. Klem fra Anne Mari

★ Heidi ★ sa...

Morsom leke:) Og ekstra artig at straalen spruter litt hit og dit;)
Vi hadde masse vannlek i gaar för den lillefingerulykken. Herlig med badebasseng ute paa tunet med nabogutten!

Anonym sa...

Hei. Jeg har et lite spørsmål til deg angående et bilde jeg fant ute på nettet. Jeg ønsker å strikke et hentesett til den lille jeg venter:), og fant derfor et bilde hvor det sto at det var daniel i sitt hentesett, og hvor ditt blogg-navn sto som tekst over bildet. Jeg synes dette hentesettet med bukse, jakke og sokker var veldig fint!! Og lurer derfor på om det var en mulighet for å få vite hvilken oppskrift du har brukt?? Hilsen Line:)

mammaKine sa...

Så morsomt! Sånn må vi ha også :-) Ha en fin kveld mona :-)

mona sa...

Hei Line! Nå ble jeg selvfølgelig veldig nysgjerrig på hvor du fant bildet!? Hentesettet til Daniel er fra Dalegarn. Skal høre med mormor om hvilket hefte den er fra :)

Anonym sa...

Okey, veldig snillt av deg:) så på bildet etter at jeg skrev til deg her, og da ser det ut som det kanskje bare er jakke og sokker!?! På google. Søkte på hentesett baby eller noe lignende:) Line

mona sa...

Vi hadde jakke, sokker og lue (men lua passet ikke, så vi brukte den ikke). Det finnes bukse til også :)

Anonym sa...

Okey, skjønner. Ser iallefall kjempe fint ut så jeg venter spent på om du klarer å spore opp oppskriften:) hehe. Line