fredag 18. mai 2012

Giveaway!!


Nå har jeg blogget i tre år, og postet nesten 1000 innlegg. Da passer det vel fint med min aller første giveaway!? Eller "gi bort", "blogglotteri", "tombola" eller hva du ønsker å kalle det. Det har seg nemlig slik at jeg fikk i oppdrag å ta bilder av forfatterne av disse tre bøkene. "Small Talk", "Toastmaster" og "Utdrikningslag", og da lurte de på om jeg kanskje hadde lyst til å gi bort en av bøkene deres til en av bloggleserne mine ;)

"Small Talk" er en super bok for deg som ønsker å bli flinkere til nettopp småprat. Og småprat er jo noe vi alle må praktisere, enten man er i bryllup, hos frisøren eller på butikken.

"Toastmaster" er et must for deg som skal være toastmaster! Eller hvis du skal arrangere bryllup eller fest, så er det ingen dum idè å gi denne boka til den du har valgt ut til å være toastmaster for deg. Her står alt av tips til morsomme innslag, hvilken rekkefølge talerne skal komme i og andre uskrevne regler.

"Utdrikningslag" er nettopp det du tror det er, den ultimate guide til alle typer utdrikningslag. Stappet med tips og triks.

Vinneren får altså velge en av disse tre bøkene, og alt du må gjøre for å delta er å legge igjen en kommentar i dette innlegget. Alle som ønsker det kan delta, og du trenger ikke å ha egen blogg. Men husk å legge igjen navn eller mailadresse, så jeg kan få tak i den som er så heldig å vinne.

Og vinneren trekker jeg 1. juni

27 kommentarer:

Reidun sa...

Gratulerer med 3 års jubileum! Jeg har fulgt bloggen din i 2 år etter at jeg plutselig kom over den en dag og oppdaget at vi bodde i samme strøk :) Vil veldig gjerne være med på trekningen.

Lise sa...

Jaaa, her er boka for meg vettu. Hehe, jeg er forferdelig dårlig på small talk så denne kunne jeg trengt ;) Skal snart i bryllup med folk jeg stort sett ikke kjenner, og jeg får ikke sitte sammen sambo fordi han er forlover. Spennende og skummelt :S

God fredag :D

Anonym sa...

Hei!!

Ja, jeg vil gjerne være med.Bok om smalltalk hadde være helt super.
Koselig å følge bloggen din:-)

Klem Sissi
sis-wen@online.no

Muffins sa...

Så gøy! Jeg har lest om disse bøkene, og har lyst til å ha dem i bokhylla mi.

Renathe sa...

Hiver meg med, og hvis jeg skulle være så heldig så ønsker jeg small talk. Trenger det virkelig, er jo vanskelig nok og vite hva en skal skrive i kommentarfeltet på bloggene :)

Anonym sa...

blir gjerne med! Kunne tenke meg boken "toastmaster". Er som regel den utnevnte til å si et par ord når det er selskap eller fest, men har en tendens til å komme med noen litt for kleine utsagn...
hannenilssen@gmail.com

Tonje sa...

Grattis med 3års blogging. Du har en flott blogg! Jeg vil gjerne være med i trekningen av bøkene. Hadde vært fint med noen tips ang utdrikningslag,da det blir en del av det framover:)
tonje_martinsen@hotmail.com

Kristine sa...

Hei!
Jeg synes det er veldig gøy å følge bloggen din! Spesielt siden jeg også har en gutt på den alderen jeg også :)
Jeg kunne tenkt meg "Small Talk" boka. For mannen min er sykt dårlig på det!! ;)

Klem fra Kristine :)

Anonym sa...

Hei!
Jeg blir med :)

i_sen3@yahoo.no

Størstepia sa...

Jeg blir med og frister lykken!:-)
Da ønsker jeg meg i tilfellet boken om utdrikkingslag:-)
God søndag til deg!
Klem fra størstepia

Marianne sa...

Åjåj, dette MÅ jeg jo være med på! Toastmaster ble faktisk spurt (og takket gladelig ja) i går, en bok med tips hadde vært den perfekte gaven :)

Christina sa...

Nei, så moro! Mannen min skal være toastmaster for første gang i begynnelsen av september, og trenger nok noen snasne råd om oppgaven. Da hadde det jo passet helt supert med en bok om nettopp å være toastmaster!

Mailen min er chriselwo@gmail.com, og bloggen er: http://iordogtoner.blogspot.com.

Håper du får en fin uke! :)

Ingvild Østengen Aalberg sa...

Jeg vil være med! Ha en flott uke!

M sa...

Gjerne! Jeg trenger kurs i small talk..
Klem, M

Signe Helene sa...

Hihi..jeg kunne kanskje trengt den small talk boka! Ikke bare bare det :)

(signe@epost.no)

Regni sa...

Har ment å komme hit flere ganger og skrive at jeg veldig gjerne vil være med i trekningen! Jeg ønsker meg boken om smalltalk om jeg skulle være heldig og vinne. :-)

Jeanette sa...

Hei! Sitter her i nord og følger med på bloggen din imellom- imponert over alle de fine bildan;) hadde vært flott med bok om small talk! ( ettenaej_@hotmail.com)

Karin Pedersen | KarinFoto sa...

Gratulerer så mye :)! Jeg slenger meg med på givawayen :) Jeg tipper Smalltalk er noe jeg kunne blitt litt bedre på :)

Mariann sa...

Jeg vil gjerne vinne toastmasterboken... Om jeg skulle være så heldig så skal jeg gi den til toastmasteren i vårt bryllup så klart :)
Mariann

Elin sa...

Se her ja! Dette må jeg være med på!
Om jeg skulle vinne ønsker jeg meg boka utdrikningslag. Planlegger for øyeblikket utdrikningslag for ei venninne. Rekker neppe å evt få premien (om jeg skulle være så heldig å vinne såklart) før festen, men håper og tror at den kommer godt med til resten av venninnegjengen i årene som kommer :)

Mona sa...

Blir gjerne med på denne. Er fast følger av bloggen din, kanskje ikke så flink til å legge igjen kommentarer...Du er så flink, og bildene dine er helt fantastiske!!!
Hadde jeg vunnet ville jeg valgt Smalltalk boken.
Hilsen Mona, mellenie80@gmail.com

Frulykkelig sa...

Jeg vil gjerne være med!

maylisah@hotmail.com

Hegeslilleboble sa...

Jeg blir med, har visst ikke fått med meg dette:). Vil gjerne ha boka toastmaster, men de andre er jo også kjekke:)

Fru Føreland sa...

Er gjerne med:D Valget falt nok på smalltalk, trenger litt øvelse i det kjenner jeg;D

Ønsker deg en finfin torsdagskveld!

Anonym sa...

Jeg er med :-)

anne_hande@hotmail.com

Gøril sa...

Jeg vil også være med!

Anonym sa...

Vil gjerne vinne en bok jeg :)
Her er det også streik, slitsomt å være hjemme med to små ja..

Klem fra Marianne i Larvik :)