torsdag 17. mai 2012

17 mai


Gratulerer med dagen alle sammen!!

Vi begynte dagen med å gå i tog sammen med barnehagen til storebror. Lillesøster var utålmodig i vogna si, så jeg måtte bære henne mesteparten av toget. Mens storebror ble helt stum av alt som skjedde, og ville bare stå på søskenbrettet på vogna.
Da vi kom ned til sentrum begynte det å pøsregne, og jeg hadde selvfølgelig glemt regntrekket til vogna. Så da endte vi med å bare reise hjem igjen så snart toget var ferdig. Utrolig kjedelig at vi ikke fikk med oss folkelivet og skravling med masse kjentfolk etter toget. Man treffer jo alltid så mange folk som man sjelden ser ellers på sånne dager. Men sentrum ble nesten tømt for folk i striregnet, så det var nok stusselig for de som måtte være igjen for å holde taler..


Er det forresten flere som opplever at emmaljungavognene velter lett?? Jeg har opplevd det flere ganger, så jeg føler nesten at jeg ikke kan slippe den hvis storebror står på søskenbrettet eller hvis jeg har på en tung stelleveske.. Her var heldigvis ikke lillesøster i vogna, men det var hun en annen gang det skjedde.


Etter toget dro vi hjem til mine foreldre, hvor min bror og familien også var. Der spiste vi den obligatoriske 17. mai-maten; pølser, is og kaker. Og plutselig dukket solen også opp utenfor. Så da vi gikk hjemover igjen, fant vi ut at vi skulle trille oss en liten tur.


Jeg klarte til og med å lure med meg gutta på skogstur, mot å love at det ikke var så lang tur og at det skulle gå fint å trille med vogna. Men etter et lite stykke innså jeg at stien ikke var så fin å trille på allikevel. Jaja, når vi først hadde kommet så langt, så var det ingen vits i å snu. Og vi hadde en veldig koselig tur, til tross for at vi noen steder måtte bære vogna ;)


Har dere hatt en fin 17. mai?

10 kommentarer:

Anonym sa...

hehe...vi gikk også i tog fra sykehjemmet, løp inn på "...torget" for å amme siden mari hylte i det regnet kom. Så bar det rett hjem, hjemme kl 11 og da kom jo sola! Fine bilder som alltid! Ses på mandag:)
Kirsti

Størstepia sa...

Det hørtes ut som en begivenhetsrik 17.mai!;)
Så kjipt at det begynte å regne da:(
Herlige bilder du deler, og min urban jungle vogn kan også falle, men bare om jeg har noe veldig tungt i stelleveska...

Ha en flott kveld!
Klem fra Kjersti

Anonym sa...

Hei Mona

Dere har hatt en flott 17.mai og til å med var dere på skogstur. Koselig bilder, Daniel og lille Ada er så blid og glad. Jeg har hatt Silja og familien på middag. Det har vært strålende vær med sol og 15.grader. Ha en fin kveld.

Klem til dere fra ho Anne Mari

missM (Hverdagseventyr) sa...

Så herlige 17.mai bilder :D
Ingen 17.mai uten litt regn vel ;) Men merka også det at gatene ble fort tomme når regnet kom, og som du sier det er jo minglingen og skravlingen som er kjekk :) Jaja, neste år.

Siw Aina sa...

Flotte bilder Mona :)
Ser ut som dere hadde en fantastisk 17.mai feiring. Turer i skog og mark som har endt med vognbæring har vi også vært med på.
Her har vi ikke søskenbrett, men merket at vogna ble framtung(eller baktung om du vil) om stellabagen var tung.

mammaKine sa...

Så fin dag og så fine bilder! Du er så flink. God helg klem!

Renathe sa...

Søte små 17 mai barn ! :) Kjedelig med regnet, vi i nordland var heldige i år, og klaget selvfølgelig veeeldig på at det var for varmt!

Aldri opplevd av vognen har tippet eller vært i nærheten til og tippe! :O Hadde city cross i 1,5år. Stellevesken måtte henge helt nede på styret da.. men bror hang jo mye i styret og skulle trille den selv osv uten at det var noe fare, men merker at vognen jeg har nå er litt mer stabil fordetom.

Karin Pedersen sa...

Så mange flotte bilder! Ser ut som dere hadde en fin 17-mai feiring :)

Dessverre har jeg også hatt skummel opplevelse med emmaljunga og tipping. Lille spurven min deiset i gulvet med ansiktet først. Forferdelig!!Det var et hyl uten like, stakkar! Vi brukte da sportsvognen til edge duo. Etter det har vi merket at den er veldig ustabil om man henger f.eks stelleveske på. Faktisk er den så skummel å henge noe på, at det burde være en varsel om akkurat det.
Det gikk heldigvis bra med Spurven, men han fikk seg en skikkelig kul i panna og en blåveis på kinnet. Etter det bestemte jeg meg for å selge vognen. Jeg har nå TFK joggster twist og er mye mer fornøyd :) Jeg spurte på et forum jeg er på, ang. emmaljunga og tipping da dette skjedde, og flere sa de også hadde opplevd det. Skummelt!! Lønner seg hvertfall å ha stellevesken under vognen. Jeg informerte om det da jeg solgte den, så man er oppmerksom på det.

Hegeslilleboble sa...

Så flotte bilder! Skummelt med velt av vogna, håper du slipper flere slike opplevelser.

Anonym sa...

Ser ut som omdere hadde en flott 17 mai :-) vi har også opplevd (flere) ganger at vognen tipper fremover. Heldigvis har ikke snuppa vært i når d har skjedd. Skjer når jeg har en tung stellebag på styret og når jeg tar henne ut av vognen.