tirsdag 29. mai 2012

Streik


Barnehagen vår er tatt ut i streik... I dag var det planleggingsdag, og fra i morgen er barnehagen vår ute i streik. Hva gjør folk som jobber når barnehagen stenger da?? Det er da ikke alle som uten videre kan ta seg fri, eller som har noen som kan hjelpe seg. Heldigvis for oss, så er jo jeg hjemme uansett. Men dagene blir jo ikke helt de samme når man må ha to barn her hele dagen.


Dagen i dag har jeg brukt på å få lillesøster til å sove. Ja, hun er ikke den enkleste å ha med å gjøre. Og siden storebror vekte henne fem minutter etter at jeg hadde fått henne til å sove, så brukte jeg de neste to timene på å prøve å få en grinete unge til å sove igjen. Da er det bare å ta alle triksene i bruk, byssing, pupping, vogna, vippestolen og bæresjalet. Ja, og så prøver man alle tingene på nytt igjen noen ganger til..


Bortsett fra å bruke dagen til å få lillesøster til å sove, så har vi blåst såpebobler, klatret i trærne, sett på barnetv, hørt på musikk, tegnet, puslet, støvsugd, ryddet og lekt med plastelina. Det er utrolig hvor mye man rekker i løpet av en dag ;)

I kveld var jeg til og med ute på en sykkeltur, siden jeg tenkte at jeg må gjøre noen tiltak for å få litt mer energi i den slitne mammakroppen. Jeg var borte hos naboen, og fikk låne naboens nye sykkel. Og jeg kan melde om at på 15 år, så har sykkelmoten endret seg drastisk. Mens man før følte seg som en idiot med hjelm, føler man seg nå som en idiot uten hjelm. Dessuten får man plutselig melkesyre i bena før man kommer seg ut på hovedveien. Ja, og så dovner hendene bort mens man sykler, og kroppen er stiv som en pinne etter sykkelturen. Merkelig at syklene er så mye dårligere nå i 2012..

Ha en fortsatt fin uke, med eller uten streik!

4 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Haha, gleder meg saann til aa bli mer bevegelig...!
Föler meg virkelig som en hval.
Men tenker at formen kommer til aa vaere litt som du beskriver her;)

Janet sa...

Ja, dagene kan fylles med utrolig mye når man har barn hjemme. De bruker kanskje ikke så mye tid på hver aktivitet. Håper de blir enige om en real lønnsstigning til de barnehageansatte og at streiken snart blir slutt. Lykke til! Og ja,- syklene er skikkelig dårlige for tida ;)

Frulykkelig sa...

Så fine bilder! Hektisk med flere barn hjemme ja, her drar vi avgårde nesten hver en dag :)

Fru Føreland sa...

Ikke bare bare med 2 barn skjønner jeg. Deilig med bare 1 her i huset fortsatt;)
Bæresjalet ble mye brukt her i huset og når frøkna ikke ville ligge stort for seg selv, nå sitter hun i bæresele hvis hun skal bli med ut en tur og ikke kan sitte i grusen og spise gråsten;D

Ønsker den en finfin onsdagskveld!