fredag 11. mai 2012

Jeg gikk en tur på stien...


Jeg kunne tenkt meg å finne den ultimate trilleturen i nærområdet her, og har lenge tenkt på en sti jeg husker at jeg pleide å gå sammen venninnene mine da vi var barn. Jeg nevnte for barselgruppa at denne stien kanskje kunne være en fin tur for barseltreffene våre, så da fikk jeg i oppdrag å undersøke saken nærmere.

I dag fant jeg ut at var dagen for å teste ut turstien, til tross for at været var sånn halvveis. Jeg kledde på meg støvlene og regnjakka, og prøvde å sette lillesøster i meitaien. Men hun ville slettes ikke sitte i bæreselen, så da var det bare å ta vogna i stede.


Jeg trasket fornøyd avgårde, og kom meg etterhvert inn på den nevnte stien. Da fant jeg igrunn raskt ut at stien absolutt ikke gjorde seg for trilleturer. Men jeg fikk meg da en lang og fin tur, og var helt svett da jeg kom hjem igjen. Konklusjonen er; en fin tur med bæresele, en veldig slitsom tur med vogn ;)


I dag er lillesøster tre måneder gammel. Jeg fatter ikke hvor dagene blir av.. Hun ligger alle veier i lekegrinda for tiden, og er veldig aktiv når hun er våken. Hun tar tak i det meste hun har innen rekkevidde, og alt skal smakes på. Her om dagen la jeg henne på gulvet i gangen mens vi pusset tennene til storebror, da vi kom ut i gangen igjen lå hun helt inntil veggen og dro i en ledning hun hadde fått tak i, hihi..
Ellers er hun er stort sett blid og fornøyd - ihvertfall når hun får oppmerksomhet. I ettermiddag lå hun lenge og lo til seg selv i speilet her, herlig!!


Og så er hun selvfølgelig verdens fineste, og det er fortsatt like morsomt å ta sovebilder av henne ;)

5 kommentarer:

Frulykkelig sa...

Deilig med tur da! Tenker det var tungt med vogn ja, god trim, hihi. Nydlige sovebilder!

littlemisssunshine sa...

Oi, det så ut som det var mange utfordringer på den trilleturen ja!
Koselige babybilder - sååå søt jente :o)

Karin Pedersen sa...

Hehe, det ser ut som den stien trenger litt dugnadsarbeid. Så godt det er å trille tur i skogen egentlig. Flotte lillesøster, så stor hun er blitt, tiden går fort, men man opplever til gjengjeld også veldig mye på "kort tid". Ha en fin helg!

Frihet sa...

Så fine bilder av nydelig jente!!
Ja tungt med trilletur i terreng, men god trening ;)

Anonym sa...

Herlighet så nydelig! Det er ingenting som er finere enn en sovende baby <3