onsdag 11. april 2012

To måneder


Ja, tro det eller ei; for akkurat to måneder siden satt min kjære og jeg i senga på sykehuset og lurte på hvordan det ville bli å være tobarnsforeldre, og en time senere satt jeg i badekaret med verdens fineste frøken på brystet.
På en måte så føles det som en liten evighet siden, og på en annen måte føles det som om det bare er et par uker siden. Dagene flyr virkelig avgårde, og jeg føler at permisjonstiden går ALT for fort.


Tenk at vi skulle være så heldige å få nok et velskapt og vakkert lite barn!! Og jeg er så glad for at det var akkurat lille Adamor som kom hit til oss; hun er så fantastisk fin! Det høres jo ut som en kjisjè, men det er faktisk sånn at morskjærligheten bare vokser og vokser.


Ada har blitt roligere nå enn hva hun var tidligere. Nå kan hun ligge litt for seg selv og pludre under babygymmen eller i vippestolen. Hun smiler masse nå, og er veldig sosial av seg. Og når hun ligger på fanget og smiler sine fineste smil, så går også skravla i ett. Jeg tipper hun kommer til å bli en liten skravler, sånn som mammaen hennes var som barn - hihi..
Hun har også blitt interessert i ting rundt seg nå, og synes det er stas å titte på babygymmen eller på seg selv i speilet. Sterk i nakken er hun også, og hun kan ligge lenge på magen og titte rundt seg. Jeg prøver å huske på å legge henne på magen noen ganger i løpet av dagen, sånn at hun får trimmet litt. Hun løfter seg ofte så høyt opp at hun ruller over på rygg igjen, så da må mor bort og snu henne tilbake.
Og så merker jeg allerede at hun begynner å bli sånn som storebror, som alltid ville stå på fanget vårt. Allerede klarer hun å holde hele kroppen sin oppe med bena. Men det er vel litt tidlig for det enda, så jeg lar henne ikke stå sånn foreløpig.

Det var litt om den lille prinsessa vår. Som dere skjønner, så nyter vi dagene og koser oss maks. Storebror har også blitt veldig glad i lillesøsteren sin, og er veldig opptatt av henne. Jeg synes han har blitt mindre sjalu nå også, så det spørs vel om han allerede har begynt å glemme hvordan ting var før hun kom til verden!?

10 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

To måneder siden allerede... Jøss, tiden flyr ja. Synes nesten det var nettopp vi gikk her og ventet sammen med deg, hihi :). Nydelig jente!!

Pia sa...

Hun er nydelig! (Og det er ikke lenge siden jeg beroliga deg i en kommentar om at JO DA, du blir like glad i nummer to;) Nå skjønner du hva jeg mente?;)

mona sa...

hihi, jepp! Men jeg kommer sikkert til å lure på det samme igjen om det noen gang skulle bli en nr tre ;)

★ Heidi ★ sa...

En nydelig liten dame det der! Og jeg er helt enig i at tiden FLYYYR... kan ikke fatte at hun er 2 mnd. Föles som det var to uker siden jeg leste om at hun var födt...
Det betyr ogsaa at termin naermer seg for min del. Bare en mnd igjen paa jobb naa. Er ganske sliten naa, men det hjalp veldig aa ikke jobbe i gaar. Saa kanskje litt redusert jobbing hadde vaert lösningen naa?

Ha en super dag:)

Karin Pedersen sa...

Kan love deg at man blir like glad i nr 3 ;)

Nydelig hun er! Jeg syns hun ligner så veldig på deg, de bildene jeg har sett av deg her i bloggen.
Ha en fin dag :)

Guro sa...

Nydelig er hun!!

Gøril sa...

Hun er så fin, og veldig lik deg!
Synes Daniel blir mer og mer lik pappaen sin!
Tiden flyr virkelig, synes ikke det er lenge siden det tikket inn sms om at fødselen var på gang..

Fortsatt interesse for monitor? Da kan jeg sende dn i løpet av helgen :-)

Gøril sa...

t jeg elsker alle mine barn, men liker de på forskjellige måter. De har forskjellig plass i hjertet mitt, og noen dager er jeg mer glad i hun ene framfor den andre, hihi, om du skjønner hva jeg mener ;-)
Lettere å være mer glad i Tilde på natten, siden hun sover f.eks.
Og når Tilde trasser fryktelig, så er det lett å være mer glad i Mie ;-)

mona sa...

Sikkert ikke så dumt å trappe ned litt, nei! Ingen vits i å slite seg helt ut :)

mona sa...

Takk for hyggelige kommentarer :)