tirsdag 10. april 2012

Ta kvelden tilbake?


Jeg hadde store planer om å ta kvelden tilbake i dag. Jeg hadde lagt planene klare for når lillesøster skulle sove, sånn at det passet å legge seg i 20-21 tiden i kveld. Så kl 20 tok jeg med meg frøkna på soverommet, ammet henne i søvn og la henne forsiktig i vugga. Hurra!!
Meget fornøyd med egen innsats satt jeg meg godt ned i godstolen, og tenkte at dette blir jammen den andre kvelden på to mnd hvor jeg ikke sitter med en baby i armene mesteparten av kvelden. Jeg sa ikke et ord til far om hvor fornøyd jeg var med innsatsen min, for da ville hun vel bare våkne igjen!? Men tror dere ikke at den lille er tankeleser da? For fem minutter senere hørte jeg gråt fra soverommet..
Men fortsatt hadde ikke mor gitt opp håpet - "jeg får henne sikkert til å sove igjen, med en ny runde med amming!". Så da var det bare å legge seg godt til rette i sengen igjen, og vente på at den lille skulle sovne. En god halvtime senere ga mor opp, og her sitter vi enda. Haha, det er visst ikke mor som bestemmer her i gården, nei. Jeg får trøste meg med at det ikke er mye som er bedre enn på sitte med en liten baby i armene, og ekstra herlig er det når de sover søtt på brystet ditt. Da får man heller glemme at man ikke får gjort stort annet, og ta det igjen siden..

3 kommentarer:

mammaKine sa...

Hehe. Sånn er det med disse små. Slev begynner jeg sårt å lengte tilbake til litt voksen tid på kvelden. Får vel begynne med noen rutiner her etter hvert også :-)

Camilla sa...

Å, husker den tiden... Et triks her var å ta av meg genseren min og legge ved siden av babyen, slik at han kunne lukte/ kjenne varmen etter jeg gikk ut av rommet.
Det er viktig å ha hendene fri litt...
Med nr to orket jeg ikke så mye styr, og lot han sovne i vogna om kvelden. Jeg hadde to tette, og en mann som jobbet flere kvelder i uka.

Camilla sa...

Vi var redd de skulle vekke hverandre. Lykke til, håper du finner ut av det!