mandag 2. april 2012

Mamma- og Danieltid


I går var lillesøster sammen med pappaen sin, og så dro storebror og jeg på badeland sammen med Sarah og mammaen hennes. Kjempekoselig å gjøre noe sammen med bare Daniel igjen, og han virkelig storkoste seg. Han ville ta den store sklia om og om igjen, så mor måtte til slutt lokke med en is for å få han med ut derfra igjen ;)
Nå som jeg er klar for å bade i basseng igjen (ja, man må jo vente seks uker etter fødselen), tenkte jeg å komme igang med å ta med Daniel i bassenget på torsdager igjen. Det er sikkert fint for både han og meg å få litt tid med bare hverandre igjen - dessuten synes jeg det er viktig at han er trygg i vannet. Han elsker å bade i bassenget, og har lenge svømt alene med baderingene på armene. Han dukker gjerne under vann og hopper fra kanten også. Jeg synes det er flott at han er så trygg i vannet, og tror at vi må gå regelmessig i bassenget for å holde det ved like.

2 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Kjempesmart med litt alenetid, tror det er godt både for den lille og den voksne :). Ha en fin påske!

Regni sa...

Ja, alenetid med storesøsken blir luksusvare når en har en mindre som tar mye av tiden. Så koselig å dra på bading, vi har også gjort det iblant, til stor glede for storesøster. Jeg synes også det er så koselig å være sammen med bare storesøster innimellom, og snakke med henne og høre på hva hun har å fortelle og hva hun tenker. Herlig bilde nedenfor forresten, fniste godt da jeg så det.