tirsdag 20. mars 2012

Smiil!!


Endelig, etter fem og en halv uke, så sitter smilene til frøkna litt løsere :) Det er så fantastisk for mammahjertet når de små smiler, så dette har jeg ventet på.. Den siste uken har det kommet et smil i ny og ne, men både i går og i dag har jeg klart å lure mange smil ut av henne. Herlig!!!


Og som alle andre mødre, så synes jeg selvfølgelig at hun har verdens fineste smil! Jeg synes igrunn at smilet hennes er veldig likt det Daniel hadde som baby, så nå synes jeg at de er mer like. Mammahjertet er selvfølgelig umåtelig stolt av de søte små :)

Jeg må også sende en liten takk til Størstepia, for denne fine boken som jeg var så heldig å vinne i en giveaway for litt siden. Jeg har ikke hatt tid til å lese så mye i den enda, men den ser ihvertfall superfin ut! Masse nyttige tips til gravide og nybakte foreldre. Boken er skrevet av Nina Løkke Bøckmann.

7 kommentarer:

Pia sa...

Så søt hun er!

Kari Petrine sa...

Åååå *smelt*...
Søteste Ada! :)

Elin sa...

Hun smelter virkelig hjerter!

Tusen takk for mailen med strikkeoppskrifta!
Det må strikkes, selv om jeg ikke har noen som kan bruke det for øyeblikket :)

mammaKine sa...

Vakre, vakre Ada! Her i gården har han lille akkurat begynt å smile litt, men jeg har ikke fått tatt noe bilde enda. Jeg får gjøre en innsats med dukking og dikking. Hehe.

maine sa...

ja veldig søt!

Karin Pedersen sa...

Nydelige smil!! Husker godt hvor rørende det er når smilene ligger på lur. Syns hun ligner litt på mammaen sin jeg :)

Regni sa...

Helt herlig, så gøy at hun smiler mer og mer! :-)