mandag 19. mars 2012

1981 vs 2012


Til venstre ser dere lille Mona, som akkurat har kommet fra sykehuset, ni dager gammel. Til høyre har vi lille Ada, som er på vei til sykehuset for å ta føllingsprøve, tre dager gammel.
Er det ikke herlig med ting som kan gå i arv!! Jeg elsker dette hentesettet, og har brukt det masse på lillesøster. Men nå begynner det dessverre å bli litt for lite.. Kanskje Ada en gang i fremtiden får en nydelig liten datter som kan bruke det samme??

7 kommentarer:

Pernille Ulrikke sa...

Herlig var det og mønsteret er bare så in om dagen.. Synes det er så nydelig med strikket tøy på de små. Har masse til Ebba, arvet, fått og kjøpt brukt.. Synes det er noe eget med strikketøy!

ha en fin dag :-)

Silja A sa...

herlighet Ada er jo kjempelik deg som baby

Fru Føreland sa...

Her har vi mye arvegods fra mannen min var liten (nesten ingenting fra min barndom). Kjempestas å bruke synes jeg, iallfall når det er så fint som det lilla hentesettet du viser frem:)

Ha en finfin start på uken!

Elin sa...

Så koselig! Jeg liker også å la ting gå i arv, og William bruker flere klær nå som jeg og søskene mine bruke da vi var små (ja ikke de rosa klærne altså...).

Hentesettet var aldeles nydelig og tidløst! Skjønner godt at du har brukt det mye :) Du vet ikke om det eksisterer en oppskrift på det?

Jeg syns også at jeg ser en del familielikheter i bildene. For det første syns jeg du er lik mammaen din (regner med at det er henne på bildet) også syns jeg Ada er kjempelik deg som baby!

Håper du og lillemor får en super dag!
Klem!

Janet sa...

Kjempekoselig. Så bra at det har blitt tatt vare på!

★ Heidi ★ sa...

Saa sött! Nostalgi :)
Jeg stötter veldig gjenbruk! Og det saa jo ut til aa vaere i veldig god stand.
Hadde vaert stilig om 3 generasjoner kunne benyttet seg av det samme hentesettet!

mona sa...

Jeg har oppskriften, for de som måtte være interessert. Mormor har tydeligvis orden i sysakene ;)