mandag 13. februar 2012

Lille frøken navnløs


Jeg har fått mange spørsmål om vitale mål og om frøkna har fått navn enda. Dessverre så har vi ikke klart å bestemme oss for navn enda, men vi er i tenkeboksen og satser på å ha det klart om en uke eller to. Inntil videre er hun bare babyen, lillesøster, frøkna eller lillepia.


Da vi var på sykehuset var frøkna ganske urolig, og ville stort sett ligge ved puppen hele tiden. Men fra vi kjørte hjemover i går formiddag har hun sovet masse - ihvertfall på dagtid. I natt hadde vi en litt urolig natt igjen, mens nå ligger hun og sover søtt i vugga si. Hun skriker nok både høyere og mere enn hva storebror gjorde til samme tid, men det er absolutt ikke så mye at vi skal klage (ja, eller det passet litt dårlig at hun skrek kl 05.30 i morges, for det gjorde at storebror våknet og var klar for å stå opp).

Det er jo så spennende å bli kjent med et helt nytt lite menneske. Jeg synes hun ser så "ukjent" ut, og synes liksom det er litt rart at hun er vår. Jeg kan se noen likhetstrekk med storebror innimellom, men mest av alt så ser hun ut som seg selv. Det blir spennende å se etterhvert hvem hun egentlig ligner på :) Vi er ihvertfall veldig forelsket allerede, og gleder oss til å bli bedre kjent med den fine lille jenta!

Ja, og så var det de vitale målene da. Det er en liten frøken vi har fått - mindre enn jeg trodde hun skulle være. Så den aller første bodyen jeg kjøpte, som jeg var sikker på at kom til å være for liten, sitter som et skudd. Lengde: 47 cm, vekt: 3210 gram og h.o: 34 cm.

11 kommentarer:

Ida sa...

Hellandussen for ei søt lita jente:-)

Siv Iren sa...

Hun er helt herlig! :) Jeg tror du har fått en Malikopi på fødsel og vekt.
Lengden var akkurat det samme, og jeg klarer plutselig ikke å komme på hva hun veide, men 32-etellerannet. Supersøt liten frøken!

Nette´s lille Drømmeverden sa...

ÅÅÅÅ perfekt liten jente!

Wenche sa...

Dere har god tid på navnet! Regner med dere klarer det på 6 måneder? ;-)

Det er rart det der med å bli kjent med en liten baby. Man blir så vant til den man har, og man kjenner både den lille personen de har blitt og alt som finnes ved hele mennesket. Også kommer det en ny en som man tenker at man skal kjenne, men så gjør man ikke det allikevel!
Jeg husker det tok ganske lang tid både å venne meg til hvordan han så ut, og før jeg følte at jeg kjente Marcus.
Men kjærligheten er jo der uansett! Bare litt annerledes og utforskende i begynnelsen.. :-)

Sukk.. Tida går så fort!

Karoline sa...

Kjempe herlig Mona! Navn synes jeg var vanskelig og. Det var andre dagen før Lukas fikk sitt navn! Det kommer jo, man må jo bare bli litt kjent først! :)

Guro sa...

Jeg viste det nederste bildet til William, og han foreslo at denne lillebroren kan hete Rolf. Han tror nemlig at alle babyer er lillebrødre...

mona sa...

Haha, herlig Guro! Kanskje vi skal kalle henne for Rolfine da??

Størstepia sa...

Skjønner så godt hva du mener - jeg husker at lillesøster var veldig 'fremmed' de første dagene! Vi hadde flere valg av navn vi også og heldigvis tok mannen en sjefsavgjørelse, for jeg syns alle navnene var fine!
Lykke til med navnvalget!!
Klem fra størstepia

Fru Føreland sa...

Awwwww, heldig, helt herlig liten frøken:)
Lykke til med navnevalget!

Ha en finfin mandagskveld!

mammaKine sa...

Så pen hun er! Lykke til med navnevalg. Gleder meg til å følge dere videre :-) stor klem fra meg.

Renathe sa...

Herlighet for en liten skatt dere har fått <3 Flinke storebroren <3 blir veldig spennende og følge med her! Nå må du ikke slite deg helt ut heller de første dagene! <3