søndag 12. februar 2012

En ny hverdag


Da er vi hjemme igjen, og en helt ny hverdag har begynt :) Daniel har ihvertfall vært den perfekte storebror så langt. Han er veldig opptatt av å vise babyen alle tingene sine, og babyen har allerede fått den ene ballen hans. Han er så forsiktig med henne, og koser så fint med håret hennes. Herlig for et mammahjerte å se!!
Han likte ikke like godt da babyen skulle bade i kveld da. For det var visst ikke det beste babyen visste, så babyen skrek høyt og intenst. Hihi, storebror sa bare "det går bra, det går bra" og så trakk han seg like godt unna ;)


Legohuset som babyen hadde kjøpt til storebroren sin ble stor suksess. Absolutt å anbefale å ha en liten ting til den eldste, som plutselig får hverdagen sin snudd på hodet!!


Og her  er lunsjen jeg spiste da jeg kom hjem i dag. Mmmmm... Det er alt for lenge siden en deilig brødskive med brie!!

I ettermiddag har vi vært på morsdagsmiddag og kake hos mormor og morfar, og broren min med familie kom også for å hilse på.
Nå sitter mor og far trøtte i hver sin stol her. Det ble ikke så mye søvn i natt, så det spørs om det ikke blir tidlig kvelden i kveld.
I morgen kommer bestemor på besøk helt fra Vadsø, vi gleder oss!

8 kommentarer:

Størstepia sa...

Så herlige de er sammen!!
Gratulerer nok en gang!:-)
Gå inn og titt på bloggen min, ligger en overraskelse til deg der!:-)
God morsdag og velkommen hjem!!
Stor klem fra størstepia

kimberlee.blogg.no sa...

Fine bilder du har lagt ut!!
Gratulerer med morsdagen!!

Hegeslilleboble sa...

Så skjønn lita jente og storebror :). Gratulerer så mye!!

Karen sa...

Gratulerer!!

Nina L. Bøckmann sa...

Hei Mona! Og takk for kommentar på siden min. Etter å ha snakket med Størstepia skjønte jeg at det var deg hun snakket om. Gøy å se at det er noen man vet hvem er her inne.
Jeg har riktignok slettet bloggen nå for å satse alle kluter på Lykke Design. To blogger er vel å være litt vel optimistisk. Med to barn (og full jobb) har man jo ikke sååå mye tid. Det vil du vel snart oppdage, tenker jeg.
Gratulerer med den lille, vakre forresten!!

Ida sa...

Smelt!

¤ Mini&moi ¤ sa...

Så deilig å reise hjem til familien så fort:-) Må nok belage meg på ett par dager jeg, da jeg skal få til ammingen denne gangen. Smart med gaven til storebror - har en på lur vi også. Nyt de søte barna dine, og ta vare på disse første dagene. De er noe helt for seg selv- på godt og vondt, men mest godt. Klem

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så flink store bror :) nydelig bilde av dem sammen, har sakt det før og sier det igjen du er flink til å ta bilder med følese :)

Klem