lørdag 4. februar 2012

Barseltreff


I dag hadde jeg et aldri så lite treff med Daniel sin gamle barselgruppe her hos oss. Jeg var litt sent ute med å invitere, så jeg skal nok invitere på nytt litt senere sånn at alle får muligheten til å komme :) Jeg var så heldig å få verdens beste barselgruppe, og vi storkoste oss med treff ca en gang i uka gjennom hele permisjonstiden. Jeg krysser fingrene for at jeg er like heldig denne gangen, det er jo så koselig å ha noen å treffe som har barn på samme alder. Det er jo ikke alle som er like interessert i å høre om amming, nattevåk, bæsjebleier osv. (merkelig nok...).

Det blir dessverre ikke så ofte vi får sett den gamle gjengen fra barselgruppa lenger. Sånn er det når man begynner å jobbe igjen, og man flytter på hver sin kant utenfor byen. Men det er ihvertfall like koselig hver gang vi ses, og i dag var absolutt ikke noe unntak!


Jeg tenkte jeg skulle finne noen bilder fra de aller første treffene våre, men fant merkelig nok ikke så mange bilder av barna sammen. Her ligger ihvertfall Sverre og Daniel og koser seg på cafè :)

1 kommentar:

Anne-Marte sa...

Herregud for noen små knøtt! Og for noen store, fine gutter! Kjempekoselig på besøk i dag, Mona! Det må vi gjøre oftere! Og så kommer jeg susende på barselbesøk med Ingeborg så snart du er klar for det!