fredag 20. januar 2012

En deilig morgen!


Nå er det lenge siden jeg kunne skryte på meg en deilig morgen - men i dag er det heldigvis det! Jeg har sovet bedre enn jeg har gjort på en evighet, og tipper at jeg har fått nesten 6-7 timer med søvn på øyet. Jeg merket ikke engang at pappaen til Daniel sto opp og dro på jobb, men våknet en halvtime etterpå uten å skjønne så mye. Deilig! Og så tok det faktisk nesten en time etter at jeg våknet før lille begynte å romstere inne på rommet sitt, så da fikk jeg dratt meg helt til kl 08.30.

Ute er det nydelig vintervær, så vi tok akebrettet til barnehagen. Vi hadde nok kanskje kledd på oss litt lite, mor var ikke klar over at det var nesten ti minus, men heldigvis er ikke veien til barnehagen lang. Og lille sitter på et sitteunderlag altså ;)


Nå sitter jeg her og nyter en deilig iskaffe, før jeg skal begynne å rydde litt. Jeg får nemlig snart besøk av to jenter som skal vaske huset for meg. Jeg har ikke sjans til å vaske selv nå - både pga. bekkenet, og pga. armene mine som er helt ute og kjører om dagen. Jeg kan nesten ikke gjøre noe som helst med de, for de bare dovner bort og verker som besatt om natten hvis jeg har gjort noe ekstra. Så et nyvasket hus til helgen skal bli fantastisk deilig!!!

3 kommentarer:

Nette´s lille Drømmeverden sa...

De hørtes ut som en deilig start på dagen :) du får rydde og kose deg med besøk.

Ha en fin fredag

Anonym sa...

Så koselig :-)

Oppskrift på iskaffe? Den så nam nam ut :-)

God helg, hilsen anonym leser!

mona sa...

Iskaffen er så enkel som den kan bli. Jeg bruker bare de posene med cappuccino fra nescafè. Koker opp en bitteliten skvett med vann, som jeg bruker til å blande ut pulveret i, så fyller jeg resten av glasset med melk og topper med et par isbiter. Nydelig og enkelt!