mandag 26. desember 2011

Stor seng


I natt hadde lille første natten i stor-gutt-seng. Det var litt styrete akkurat da han skulle legge seg i går, men det tror jeg var mest fordi vi hadde besøk her, og at det var litt for morsomt å være oppe. Men når han først la seg, så var det ikke noe problem.
I kveld la han seg lett som bare det. Etter en lang eventyrstund med bestemor, satt han en god stund og lekte i sengen uten at han kom ut fra rommet sitt igjen. Jeg er spent på hvordan om det fortsetter sånn, eller om vi kommer til å ha han løpende ut i stua her fjorten ganger hver kveld etter at han har lagt seg..

2 kommentarer:

Karen sa...

Hehe, da lille her fikk stor seng, kalte han det jiten heng, siden den var lavere enn den gamle. Og ja, han har løpt ut og inn, men det gjorde han med sprinkelsenga også, så da fant vi ut at vi begrensa antall lande-på leker-skader ved å gjøre det lettere. Ut skal han liksom åkkesom...

Julie og lille Oliver sa...

Vi tok av den ene siden av sprinkelsenden da Oliver var yngre, men nå har han vegger rundt hele igjen, for han klatret bare ut og stod og banket på døren. Hehe. Må vel prøve å ta av den ene siden igjen når han er litt lettere å forklare at han skal sove og det ikke er lov å gå ut. Håper vi får en oppdatering på hvordan det går etterhvert.