fredag 16. desember 2011

Kveldskos


Som jeg har nevnt tidligere, så har jeg et enormt søtsug om dagen. Jeg hadde på langt nær det samme søtsuget da jeg var gravid med Daniel, men allikevel la jeg på meg 20 kg den gangen. Denne gangen hadde jeg jo i utgangspunktet håpet at jeg ikke skulle gå opp fullt så mye, men det spørs vel om jeg ikke må innse at slaget er tapt allerede..
Jeg prøver selvfølgelig å ikke gi etter for søtsuget hele tiden, det er jo tross alt ikke bare vekta det er ugreit for med for mye sukker. Derfor prøver jeg å dekke søtsuget med noe annet enn sjokolade - ihvertfall mesteparten av dagen uka. Det er nok ikke alle tingene jeg bruker for å dekke søtsuget som er av det sunneste slaget da, men forhåpentligvis er det bedre enn sjokolade ihvertfall. Noe av det som berger søtsuget etter et måltid er ofte et glass sjokolademelk eller en skikkelig søt yoghurt - helst en sånn NYT yoghurt med blåbær eller bringebær, mmmm.. Ellers så går det MYE klementiner om dagen, og det er jo heldigvis sunt ihvertfall.
Dagens kveldskos er også noe jeg har begynt å spise en del av, og som ikke er av det verste man kan putte i seg. Nemlig en skål med en oppskjært banan, et oppskjært eple, et halvt beger med cottage cheese og en god dæsj med kanel. Mmm.. Kjempegodt! Jeg har til og med servert det til lille, da med litt nøtter og rosiner i også, og han spiste og koste seg som bare det :)

Så det var dagens tips, om det er andre der ute som har lyst på noe godt som ikke er alt for usunt.

God fredagskveld til dere alle!

2 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Banan er jo en fantastisk frukt. Kan brukes som pålegg, alene, i kaker og ikke minst for å stille søtsug. Jeg lager ofte fruktsalat med en dæsj vaniljekesam på toppen. Mmm, går og finner meg en banan nå jeg, tenker jeg.

Størstepia sa...

Det så nydelig ut!!
Men skjønner godt søtsuget ditt, det har jeg uansett om jeg er gravid eller ikke:-)
Nyt kvelden alene!
Klem