søndag 4. desember 2011

Julebord x 2


Her på bloggen har det vært litt stille i det siste. Grunnen er rett og slett bare at denne uken har gått i ett.. Uken ble avsluttet med julebord med jentene på jobben på fredag, og julebord her hos oss med de fineste russebiljentene mine i går.

Jeg holdt på hele dagen i går for å gjøre klart til julebord, og allikevel hadde jeg bare klart å få kalkunen i ovnen da de første jentene kom  (det var meningen at de skulle komme litt tidligere for å hjelpe meg med maten altså, men jeg hadde kanskje tenkt at jeg skulle ha kommet litt lengre).
Det hele endte kalkunen var tørrstekt lenge før jeg egentlig trodde at den skulle være ferdig. Så da var plutselig hovedretten ferdig før vi hadde begynt med forretten.. Dessuten ble jeg litt opptatt med lille og alt annet, så det ble jentene som måtte ordne det meste av maten ellers.

Men det verste er vel at jeg fikk min snille kjære til å stresse med å lage waldorfsalat før han dro på sitt julebord - og denne klarte jeg å glemme å servere. Jeg lurte en stund på om jeg bare skulle kaste deler av den, eller servere den til naboene, så han ikke skulle finne ut at jeg glemte å servere den - hihi.. Men jeg fant ut at det var like greit å bare si det som det var. Daniel og  jeg har ihvertfall kost oss med nydelig waldorfsalat til frokost i dag ;)

Jeg fant vel egentlig ut i går at jeg ikke egner meg så godt som vert uten min bedre halvdel her. Jeg hadde jo også glemt å finne ut hvordan vi kunne koble til iphone til anlegget her, og passende musikk til kvelden hadde jeg heller ikke rukket å finne frem. Så det endte med at vi satt og hørte på musikk fra pcèn min. I ettertid fant jeg ut at det ligger en kabel på baksiden av anlegget, som det bare hadde vært å plugge iphonen inn i... Jaja, da vet jeg det til neste gang ihvertfall.

Men til tross for mine manglende evner som vert, så hadde vi det ihvertfall veldig hyggelig. Daniel ble også med på middagen, siden den ble tidligere ferdig enn antatt. Og det var heldigvis ikke noe styr å få han i seng etter at vi hadde spist. Han sov som en stein resten av kvelden, til tross for høylytt prat og latter fra stua.

Nå sitter han her i stua og ser på vignetten til byggmester bob. DVDèn fikk han i kalenderen i dag (vi har litt finere gaver i helgene). Han er visst ikke så interessert i å se filmene da, han vil helst bare se vignetten om og om igjen.. Herlig!(??)

5 kommentarer:

Karen sa...

Det med maten hørtes ut som noe jeg kunne gjort. Her er også mannen best på den slags. Fin bildecollage! Jeg likte at pakken matcha kjolen til venninna di;-)

mammaKine sa...

Høres ut som en vellykket kveld uansett ;-) Kanskje ammetåka har satt igang tidlig? Hehe.
Ha en fin kveld, Mona :-)

Hegeslilleboble sa...

Fine bilder!! Synd maten ikke ble som du hadde tenkt, men det ser ut som dere kosa dere likevel:)

Karen sa...

Hvordan lager du de collagene?

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så hyggelig da:) husk å ta det rolig med den flotte magen :)