søndag 6. november 2011

Bestevenner


Jeg tror det nærmeste Daniel kommer en bestevenn må være Sarah. Selv om det kan gå lang tid imellom hver gang de ser hverandre, så er det alltid like stas. Daniel snakker også om Sarah lenge etter at han har sett henne sist, og venter spent hvis jeg forteller at hun skal komme på besøk.

Daniel er også ivrig på å kose med Sarah, men Sarah er ikke like ivrig på å kose tilbake. Hun nøyer seg med å leie han i hånden hvis vi er ute og går, noe vi mødrene selvfølgelig synes at er veldig søtt..


I dag har Sarah vært på besøk her sammen med mammaen og pappaen sin. Far i huset har disket opp med en nydelig fiskegryte og deilig dessert, så både store og små har kost seg.

Nå slapper vi av foran tvèn her, og lader opp til en ny arbeidsuke. I morgen skal jeg på første time med bassengtrening, noe jeg er veldig spent på. Krysser fingrene for at jeg synes det er bra, og at det hjelper på bekkenet!

2 kommentarer:

Ellen sa...

Så bra at da har fått tilbud om bassengtrening, det er viktig! Da jeg begynte med det i mitt første svangerskap var jeg delvis sykemeldt og gikk på trening de to dagene i uka som jeg var hjemme. Tror du får sykemelding for dette, du skal i allefall IKKE ha fri uten lønn.
Kan ellers tipse deg om noe som heter easyslide. Kanskje du vet hva det er, men det er rett og slett et hjelpemiddel som du sover på i senga. Det er et dobbelt sydd stoffstykke med glatte sider mot hverandre, så du enkelt kan snu deg når du sover uten å få store smerter. Jeg var jo virkelig hardt rammet, så for meg ble den veldig nødvendig. Babyshop leier ut vet jeg.
Håper du blir fornøyd med treninga idag!! Ha en fin uke!

NIB sa...

JIPPI og HURRA! Du vant adventsstakekonkurransen hos oss:) Sender deg en mail!

Solveig