mandag 10. oktober 2011

Status - 22 uker


I dag har jeg vært på første time hos jordmor. Da Daniel ble født valgte jeg å føde på Ullevål ABC (du kan lese mer om de her om du ikke har hørt om de). Når man skal føde ved Ullevål ABC, får man også oppfølging hos jordmor der i forkant av fødsel. Jeg var veldig fornøyd med dette sist, og har valgt å føde der denne gangen også. Derfor har jeg vært i Oslo på kontroll i dag, hos en kjempekoselig jordmor ved avdelingen.

Alt var ihvertfall bra på kontrollen. Frøkna sitter med rumpa ned, og koser seg med å sparke ned mot blæra til mor. Hjertelyden hennes var på 150, mens symfysemålet til mor lå helt i overkant av det grønne - allikevel er det mange som sier til meg at de synes at jeg er liten (når jeg tenker meg om så er det sikkert like mange som synes at jeg er stor, så man kan igrunn ikke høre på hva folk sier).

Ellers er formen bra om dagen. Jeg har vært ganske fin i bekkenet en periode nå, og hodepinen melder seg heldigvis ikke så ofte den heller. Jeg merker jo at jeg blir fort sliten, men kan egentlig ikke klage i det hele tatt akkurat nå. Vi får krysse fingrene for at det holder seg sånn en god stund fremover - helst til februar ;)

10 kommentarer:

Hegeslilleboble sa...

Sååå fin gravidmage:). Blir nesten litt misunnelig, men det er vel kanskje nok med de tre gullene jeg har:).

Pia sa...

Jeg fødte eldstemann på ABC, men da var det på Aker. Du har en flott mage:)

★ Heidi ★ sa...

Flotte magen:)

Mariann sa...

Nydelig mage mona :)
Og godt å høre at formen er bedre!!

Takk for Staverntipset forresten, virker veldig bra.. men vi ser nok etter et sted på denne siden av fjorden først og fremst ;)

Ida sa...

Så fin mage du har!
Jeg føler at magen min er ganske liten - foreløpig. Hadde trodd den skulle komme mye raskere 2.gang i grunn. I dag tidlig begynte jeg nesten å lure på om vannet hadde gått uten at jeg hadde merket det, for gravidmagen var liksom ikke der:-p Hehe, men ingen fare altså; nå i kveldinga kom den tilbake;-)
Godt at alt stod bra til i dag. Å gå til jordmor er litt ekstra stas da hun tar seg litt bedre tid rett og slett i forhold til lege.

Fin kveld til deg

Siv Iren sa...

For en utrolig flott mage du har! Jeg syns den er struttende og helt perfekt. Godt å høre at alt ser/høres fint ut :)

Guro sa...

Mona, du er jo bare superflott!

Anonym sa...

Hei hei til dere alle :)

Sååååå søt liten mave Mona :). Her oppe e alt bare bra, skal til Neiden nu i helga det gleder æ mæ til. Fint at formen din e bra :)
Gi go klem til Daniel fra tante og klem til dæ og Erling :) Stig hilse.<3

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så fin mage du har :) herlig tid.

Bra alt er fint med deg og Jenta, Gratulerer med at det kommer en liten jente.
Gøy å ha en gutt og en jente, kos deg i kveld :)

Regni sa...

Nydelig mage Mona! Så bra at formen er fin og du kan nyte svangerskapet!