torsdag 27. oktober 2011

Pierre Robert


Jeg fikk et spørsmål for noen dager siden om hvor den kule lua til Daniel er kjøpt. Lua så jeg første gang på bloggen til Julie, og jeg fant fort ut at Daniel også måtte ha en sånn. Lua er fra Pierre Robert, og kan kjøpes på de fleste matbutikker. Og det beste av alt er at den er i ull, og at den koster rundt hundrelappen :) Den finnes bare i en størrelse, som faktisk passer de fleste. Jeg har til og med hørt om voksne som har fått den på seg, og gutten til Julie som har den er bare halvannet år.


Den fine jakka som Daniel har på seg på disse bildene er hjemmestrikket. Den har Daniel sin mormor strikket på oppdrag, etter en oppskrift jeg fant på drops design.


Men det er ikke bare luene fra Pierre Robert som er fine. De har kjempefine ulltrøyer i masse fine farger. Daniel har denne fine ulltrøyen. Jeg kunne egentlig tenkt meg alle fargene de har, men nå har han så mye klær i passelig størrelse at jeg ikke fikk meg til å kjøpe flere enn denne ene. Trøyene koster vel 150,- hvis jeg ikke husker helt feil, og kan også kjøpes på de fleste matbutikker. Foreløpig er vi fornøyd med kvaliteten også - men vi har jo ikke hatt tingene en hel sesong enda, så det er kanskje litt tidlig å si.

Ps: Min erfaring er at de fleste ullklær er litt små i størrelsene, så vi pleier å kjøpe en størrelse større enn ellers når vi kjøper ull.

4 kommentarer:

Wenche sa...

Vi har også den samme lua og jeg synes den er kjempesøt! Men Daniel sin har revnet på to steder.
Mulig det er Daniel som er i overkant villstyring, så jeg har faktisk tenkt til å kjøpe en til for å sjekke kvaliteten. Den er jo så fin!

Karianne sa...

Det er 40% på all ull fra Pierre Robert hos mega denne uken så løp å kjøp!

Julie og lille Oliver sa...

Vi er veldig fornøyd med vår (takk for linking by the way :) ). Oliver er jo litt sensitiv og klør av enkelte kløfrie ulltøy, men denne klør ikke. Noe som er bra, for noe av det mest irriterende jeg husker som barn var ull-luer som klødde i pannen, hehe.

Størstepia sa...

Vi hadde flere sett av dette til småtten i fjor også, og vi var veldig fornøyde. Både kule farger og varme, det liker vi:-)!
Kjøpte den Daniel har på seg over her til småtten i år, og håper jeg blir like fornøyd.
God helg!!
Klem fra størstepia