mandag 3. oktober 2011

De fineste vognposene man kan tenke seg!


Jeg har begynt å titte litt på babyutstyr nå. Mye har vi jo fra før, men noe trenger vi nytt. Vognpose er jo en av tingene vi har fra før - dessverre vil jeg si, etter å ha sett disse vognposene. Har dere sett så fine vognposer noen gang?? Nå sitter jeg her og lurer veldig på om man hadde klart å lage noe lignende selv, ettersom jeg fikk veldig lyst på en sånn, men ikke kan forsvare å kjøpe en så dyr pose når vi tross alt har en pose fra før.. Noen som har prøvd seg på noe lignende?
Posene kan du få kjøpt her, om noen er interessert. De har masse annet fint også :) Bildet har jeg stjålet fra denne facebooksiden.

7 kommentarer:

Pia sa...

Den var nydelig! Husker jeg satt og siklet på vognposer for et par år siden - nå er liksom ikke det tema lenger...Lykke til med shopping;)

Ellen sa...

Kjempefin! En venninne av meg bruker sin gamle skinnpose til jenta si, og mormoren har strikket et nytt trekk til posen i sånn flettestrikk! Hun har rett og slett bare montert det utenpå posen, veldig fint! Spør mammaen eller mormor din du ;)

Lisali sa...

Fantastisk vognpose! Jeg tror ikke den er så fryktelig vanskelig å lage, du klarer det helt sikkert. I bunn og grunn er det jo et strikket og sydd dynetrekk. Det er ikke spesielt vanskelig å strikke fletter, det jeg ser for meg kan være litt tricky er å sy sammen fløyelen og strikketeppet. Det er sikkert sånn en mor eller en svigermor kan:)

Anonym sa...

Kjøp et pledd evt strikk selv, fleece stoff til å ha som innerlag, og dyne til fyll, så vips, har du din egenlagde! :)

Mariann sa...

Nydelig pose!! Men den var jo helt klart litt dyr da, og hadde nok ikke kjøpt den om jeg hadde en fra før.... Men er helt sikker på at du fikser å lage selv, du er jo så flink :)

Størstepia sa...

De var jo bare vakre da!! Jeg har opptil flere vognposer, så jg kan heller ikke kjøpe noen ny;(
Prøv & lag en selv da vel, og legg ut oppskrift til oss andre;)!
Ha en herlig ny uke!
Klem

karine sa...

Herlig vognpose, herlig blogg :)