fredag 30. september 2011

Velkommen


Jeg er så fornøyd med at vi har fått malt ytterdøra og ordnet litt ved inngangspartiet. Ja, eller rettere sagt; Daniel sin morfar har malt ytterdøra. Hurra for fine naboer, sier jeg ;) Han har også skrubbet trappa vår og hjulpet til med å bytte lås og dørhåndtak.
Men jeg har selv kjøpt inn lykt, lyng, ny dørmatte og byttet ringeklokke altså, hihi..


Her er det eneste før-bildet jeg kunne finne. Bildet ble tatt den dagen vi tok over huset.

Daniel er forresten frisk og fin igjen i dag, så nå har jeg vært og levert han i barnehagen. Selv har jeg fri i dag, og ingen planer. Jeg får se om bekkenet orker å gjøre noe i hagen, så kan jeg nyte det deilige været samtidig :)

6 kommentarer:

Mariann sa...

Så fint det ble! Utrolig hva litt maling kan gjøre. Nyt alenetid og godværet... Og så deilig at Daniel er i form igjen. God helg til dere. Klem :)

Størstepia sa...

Hei Mona!
Huff, nå er det lenge siden jeg har kommentert ser jeg:(

Så flott den nye fargen på døra var!! Det blir jo et helt annet inngangsparti!
Får håpe bekkenet ikke krangler så mye idag da, så du får nytt fridagen din;)
Godt at Daniel er bedre også, skikkelig ekkelt med de feberkrampene...

Moro å lese om dere på Aftenposten også, tihi, føler jo nesten at man kjenner sine medbloggere, og man blir liksom stolt hver gang noen av dem kommer i media!:(
Kos deg med helg også krysser vi fingrene for at Daniel holder seg frisk!!
Klem fra meg

Regni sa...

Flott dør, det er rart hva det gjør med litt maling og pynt. Har også tenkt at jeg må ut og få tak i høstpynt til trappa. Så bra at Daniel er frisk igjen, og så håper jeg du nyter fridagen din. Her står også noe hagearbeid på planen dersom lillesøster går med på å sove mens jeg jobber. God helg til dere!

Ellen sa...

Fint med nymalt dør, ja! Jeg har vært sløv med kommentering og bloggebesøk i det siste, men jeg leste om deg i avisen!! Kjempefint bilde!
Når det gjelder bekkenet ditt har jeg mange råd, det aller viktigste er at du kjenner hva kroppen din godtar. Du skal i allefall IKKE vaske huset!!!!! Huff og huff og nei og nei ;) Og vanlige fysioterapeuter kan ofte ikke så mye om bekkenet, det lønner seg å finne et sted som er gode på dette. Jeg fikk raskt behandling og kom med i en treningsgruppe fordi jeg var villig til å betale for den første timen hos manuellterapeut. Der trenger du nemlig ikke henvisning for å få time, men de kan henvise deg videre til folk som kan dette!!!!!
Jeg har jo vært ekstremt plaget av bekkenet begge ganger og får ikke sagt hvor viktig riktig styketrening og særlig tøying er. Pass på deg selv!
God helg!

Mariann sa...

Har du prøvd osteopat Mona? Hun jeg går til er ganske god på bekkenproblematikk. Nå går jeg ikke til henne for dette, men hun er ihvertfall veldig flink! Kommet noen vei med bassengtrening?
Ha en fin kveld. KLEM

mona sa...

Takk for flere tips angående bekkenet. Jeg har ikke prøvd noe som helst enda, annet enn at jeg prøver å unngå ting som jeg vet at gjør det verre. Og så går jeg litt turer for å få litt trim.
Det er så veldig opp og ned hvordan bekkenet er, så det blir fort til at jeg bagatelliserer det de dagene det ikke er så ille. Og de dagene det er ille tenker jeg at jeg snart må få gjort noe..
Har ikke funnet ut noe mer angående bassengtrening heller - det ble så tiltak når jeg ikke klarte å finne det ut på nett. Jeg får vel ta en telefon til kommunen og spørre. Har ihvertfall funnet ut at det er et basseng med varmt vann i nabokommunen her, så kanskje de har noe der!?