tirsdag 13. september 2011

Ultralyd

Da er jeg vel hjemme igjen etter en kjempefin ultralyd. Vi var så heldig at det var en lege på opplæring der i dag, og siden hun kom litt sent inn så fikk vi tre hele runder med undersøkelser av den lille. En med jordmoren først, en hvor legen fikk se på og en hvor legen selv fikk prøve seg. Jeg ble liggende såpass lenge på rygg at jeg faktisk trodde jeg skulle besvime der en stund, det svartnet for øynene og stjerner kom flyvende inn fra siden. Men etter et par heftige magedrag gikk det heldigvis over. Jeg kunne jo selvfølgelig ikke si noe til legen og jordmoren, da hadde de vel gitt seg ;)

Den lille ser altså helt frisk og rask ut, og det ser ut til at det vi så mellom bena forrige gang stemte. Eller rettere sagt, det vi ikke så mellom bena ;) Vi skal altså få en liten lillesøster. Hurra!!

Ps: Jeg vet at noen ikke synes noe om at man legger ut ultralydbilder på nettet, men jeg kan ikke helt se hva som er så galt med det. Så derfor deler jeg et lite bilde av frøkna. Det er altså litt av overkroppen og hodet i profil vi ser. Hun var så søt der hun lå, en stund med begge armene foldet under det ene kinnet..

15 kommentarer:

Mariann sa...

Gratulerer med en fin liten jente! Så flott at dere fikk en ekstra god opplevelse på ultralyden! :)

Ida sa...

Gratulerer med en frisk og fin jente:-) Morsomt at dere fikk en lang titt, selv om det ble litt ubehag. Det blir stas med en av hver altså, må ærlig innrømme at det var litt ekstra stas å få vite at det var jente.

Siv Iren sa...

Så koselig!! og hvorfor skulle man ikke få legge ultralydbilder på nettet?

mona sa...

Takk, takk!
Ida: Gratulerer så mye med en jente hos dere også!
Siv: Tja, jeg vet ikke helt. Men jeg kjenner ihvertfall noen som sier at de ikke synes det er noe særlig når folk legger ut ultralydbilder på facebook og sånn. Jeg vet ikke om det er fordi de synes det er ekkelt, eller hva grunnen egentlig er..

Hegeslilleboble sa...

Så kjekt, gratulerer! Herlig bilde!

Mariann sa...

Gratulerer med fin ultralyd og råååsa i magen :) og kjempesøtt bilde :) Visste ikke at noen var mot Ul- bilder på nett, hva er galt med det lissom ;)...

Størstepia sa...

Tihi, ja en av hver er jo full pott det;)
Grattis med ei lita jente;)!
Godt at alt så bra ut, det er jo tross alt det viktigste.
Husker hvordan det var å ligge for lenge på ryggen, så stjerner og planeter innimellom jeg også;)
Ha en topp tirsdag!
Klem fra størstepia

Elin sa...

Må jo gratulere her også :)
Det er stas med rosa, spesielt når man har en blå fra før :)
Visste heller ikke om at noen ble provosert av ul-bilder på nett, og syns ikke du skal bry deg om sånt. Legg ut det du føler for å legge ut :)
Når det kommer til vena cava syndrom så kan du be om å få en pute el. lignende for å legge under høyre hofte om du må ligge flatt igjen. Det letter litt på trykket på åra ;)

Ellen sa...

Så koselig med ei lita jente! Det er veldig hyggelig å ha en av hver ;)

Regni sa...

Gratulerer med ei lita tulle i magen! Så morsomt med en av hver! Flott at alt ser bra ut og at dere hadde en fin ultralyd. Har heller aldri tenkt på at ul-bilder kan virke "støtende", synes det høres litt rart ut. Veldig fint bilde!

mammaKine sa...

Hurra for frisk baby og jente :-)

Siw Aina sa...

Jeg har aldri reagert på ultralyd bilder på nett, og spamma vel min egen blogg da jeg harre vesleprinsen i magen. Synes det er hyggelig at du lar oss får en titt. Tenk at det kommer en lillesøster snart, det blir stas.
Tommelen opp for flott, frisk og fin jentebaby :)

Wenche sa...

Gratulerer så mye med en lillesøster da!
Moro med en av hver, og å få mulighet til å kjøpe litt rååååsa også. :-)

Karoline sa...

Gratulerer med en liten jente Mona! Det blir veldig spennende aa foelge utviklingen! Og aa poste UL bilder gjoer da vel ingenting! :)

Anonym sa...

Jeg elsker ultralydbilder. Så nydelig hun er :-)
Har dere tenkt på navn?

Lykke til resten av svangerskapet. Det er veldig kjekt å ha både jente og gutt. Du har mye å se frem til:)