søndag 4. september 2011

Inka


Fetter Kornelius er så heldig at han har en kanin, som hetet Inka. Men siden Kornelius bor i en leilighet i Oslo, så pleier Inka å være på sommerferie hos Daniel sin mormor og morfar. Der har Inka et hjemmesnekret bur, hvor hun har både inne- og uteplass.


Jeg må si at jeg er veldig fornøyd med denne løsningen. Da har vi jo i prinsippet et dyr om sommeren selv, og så slipper vi alt arbeidet som følger med ;) Daniel har vært hos Inka nesten hver dag i hele sommer, og servert både salat, gulrot, blomkål og brokkoli. Det er ihvertfall ikke tvil om at Daniel har stor omsorg for dyr..


Derfor er det jo litt trist at fetter Kornelius i dag hentet Inka hjem fra sommerbeitet. Nå må Daniel nøye seg med å hilse på Inka når vi er på besøk hos Kornelius i Oslo.
Jaja, vinteren går jo fort, så plutselig er våren og Inka tilbake på plass ;)


Hva med dere, har dere kjæledyr selv? Eller synes dere som oss, at det beste er å låne andres dyr?

Ps: Legg merke til bilde nr to. Det er første gang jeg har bedt Daniel om å smile til kameraet, og der kan dere se resultatet av det. Hihi...

4 kommentarer:

Ida sa...

Så søte de er med kaninen:) Det er så moro å se barn sammen med dyr . Vi liker dyr allemann her , men kunne aldri tenkt oss å ha noe husdyr. Da kan vi heller låne, som du sier;) Fin søndag til deg. Klem

Ida sa...

Ja, han sov 1,5 time lengre enn han pleier etter å ha vært der, så tydligvis ganske vellykket. Bare synd han ikke vil sove nå:-p Bloggen min er stengt(igjen) så det er nok derfor den ikke kommer opp på bloggrollen din . Vurderer å åpne den igjen , men sliter med vinglepetter-syndromet når det gjelder dette, så får se hva som skjer videre. Synes også det er ekstra hyggelig å lese om andre som er gravide nå, og ikke minst noen jeg føler jeg " kjenner" litt. Hehe .

Pia sa...

Ha ha, herlig "smil" på det andre bildet der, ja! Vi er ofte kaninvakt, og det er stas. Vi hadde katt, men han forsvant for et år siden. Tror vi fortsetter med dyrepause, men det kan godt hende at vi får oss en katt om noen år...

Wenche sa...

Vi har jo to hunder, og jeg synes det er veldig sunt for barn og vokse opp sammen med dyr.
Og det er jo veldig koselig å se hvor mye moro de begynner å få sammen nå.

De forguder jo selvfølgelig Daniel (spesielt den ene!), og hvem kan vel klandre dem når de stort sett alltid får restene av brødskiva med leverpostei.. ;-)