lørdag 24. september 2011

Husmora


Jeg har jo mange ganger snakket om at jeg skulle vært en husmor på 60-tallet. Jeg er sikker på at jeg hadde kost meg glugg med å pusle hjemme og skravle med nabokjærringene. Det eneste jeg gjerne skulle unngått, var selvfølgelig matlagingen.
Men nå er jeg igrunn glad for at jeg lever i dagens samfunn, og at husmorjobben ikke føles som noen plikt. Jeg skulle gjerne gått hjemme mens barna var små nå også, men med stort hus og nok av lån så må nok det bli i et annet liv. Heldigvis har jeg ihvertfall nok en mammaperm å se frem til - og hvis vi får økonomien til å gå opp, så tar jeg muligens litt forlenget permisjon uten lønn denne gangen også.

Jeg nevnte jo at jeg hadde besøk av en journalist og en fotograf her for litt siden. I dag kan dere lese mer om dagens husmødre i aftenposten. Her er direkte link til avsnittet om meg.

Bildet stjal jeg fra forsiden av avisen ;) På det andre bildet kan dere skimte en av de nydelige og høyst midlertidige stolene vi har stående i stuen for tiden. Hihi, jeg hadde håpet at de ikke skulle synes på bildene..

4 kommentarer:

Karoline sa...

Saa fint innlegg i avisen Mona! Og gratulerer med den lille i magen (husker ikke om jeg har sagt det enda eller ikke!)! He he - det er vel saann det blir! (Foeler jeg mister tusenvis av hjerneceller for hvert gram jeg legger/har lagt paa meg!) :)

Klem Karoline

Bekka sa...

Så fin sak i avisa, moro da :)
God helg! Klem

Karianne sa...

Neimen ser man det! Også i MIN avis uten at jeg visste det?? :) du altså!
fin artikkel og fine bilder!
Klem

Merethe sa...

Hei! Så artikkelen om dere i Aftenposten. Visste ikke at du blogget! :-) Ser dere har kommet på plass i huset. Håper dere trives på landet, og at dere ikke savner Ringnes Park altfor mye.
Hilsen mamman til Marius på Mini-Nofus :-)