lørdag 2. juli 2011

Flyttekaos-igjen

Her går det sakte men sikkert fremover. Siden det planlagte badet ble såpass forsinket, har vi kastet oss rundt og lager et billig bad i kjelleren. Rørleggeren var allikevel her for å gjøre klart til badet oppe, og hadde tid til å legge klart nye rør i det gamle vaskerommet nede. Vi hadde uansett tenkt til å lage et bad i kjelleren etterhvert, så da ble de planene bare litt fremskyndet. Det passet jo fint at reglene for søknader osv. for å bygge bad akkurat ble omgjort, så slapp vi den lange søkeprosessen som vi gikk igjennom med badet oppe, og vi kan i tillegg gøre en del selv. Så nå jobber gutta for fullt her, for at vi snart skal få oss et bad :)

Og når gutta er opptatt med å bygge bad, og mor er opptatt med å passe lille, så går det tregt fremover med resten av huset. Og er det mulig å ha så mange ting, sier jeg. Hva skal man med alt?? Vi regner nok med å bo i et lite kaos en stund fremover, foreløpig er det vel ikke et eneste rom som er helt klart. Men, men.. Så lenge det blir bra til slutt klager vi ikke :)

Jeg er ihvertfall veldig fornøyd med vinduskarmen min i dag. Jeg fikk noen nydelige peoner fra hagen til naboen her (mormor og morfar ;)), og de passet perfekt i de søte små vasene som jeg kjøpte på loppemarked for noen uker siden.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Mona
Så fint dere får bad i kjelleren og kan bruke det til det andre er ferdig.
Det var nydelig peoner i vinduet de er så fine. Fomen er kansje bedre i dag. Hils guttan klem til dere fra ho Anne Mari

Størstepia sa...

Vinduskarmen var veldig fin, peoner er så vakre! Gleder meg til å se bilder av badet-både oppe og nede;)
lykke til med oppussing, vet godt hvordan du har det!!
(vi bor på hytta fram til de får inn varmtvannstanken, litt problematisk å være uten den med to barn kan du si. Og alt tar lengre tid enn planlagt... Håndtverkere altså... Hehe;)
Klem fra størstepia