tirsdag 28. juni 2011

Siste natta


Da er vi klar for siste natta i leiligheten her i Oslo. I morgen går flyttelasset ut av byen og inn i huset vårt ute i provinsen :) Daniel skal siste dagen i barnehagen i morgen også. Eller, det er mulig vi må ta oss en tur innover en dag senere, siden det bare er to av barna på Daniel sin avdeling som ikke er på ferie nå.

Daniel hadde feber i går kveld og i natt, så i dag måtte vi dessverre holde han hjemme fra barnehagen. Utrolig kjedelig, siden de skulle på tur til teknisk museum i dag og greier. Han har igrunn vært i veldig fin form i dag også, så det hadde nok ikke vært noen krise å sendt han avgårde. Men det kunne vi jo ikke vite på forhånd..
Så i dag har Daniel og jeg tatt livet helt med ro her hjemme. Han synes det er stas å se på bilene som kjører forbi utenfor vinduet her, og roper høyt hver gang han ser en motorsykkel eller en buss. Akkurat det kommer han nok til å savne, men jeg regner med at fordelene på landet veier opp for det ;)

Det er så rart med de små, hvordan de innretter seg etter ting. Den siste tiden har flere og flere ting forsvunnet fra leiligheten her, men han ser ikke ut til å bry seg i det hele tatt. De siste kveldene har vi sittet i et nesten tomt soverom, på gulvet og lest eventyr om kvelden. Og det ser ikke ut til at han tenker over det i det hele tatt.. Men alt som er nytt, det kommenterer han og sier at er fint. Bl.a. den nye lampa som har kommet opp på rommet hans - bare en sånn ledning som henger ned med en lyspære hengende i enden. Jeg synes de er kule, men pappaen til Daniel mente at de hører hjemme på et lager. Daniel var tydeligvis enig med mor, og ropte "fin!!" og pekte hver gang han så den de første dagene etter at den kom opp. Hihi..

3 kommentarer:

Wenche sa...

Håper dere har hatt en fin natt i leiligheten!
Er kanskje ikke vemodig å flytte, men det er jo alltid litt rart og plutselig skulle bo et annet sted..
Jeg kikker meg ihvertfall stadig rundt og tenker at det skal bli rart når dette plutselig ikke er hjemmet vårt mer.

Nå må dere kose dere med nytt hus fremover!

Mariann sa...

Masse lykke til med flyttestyret idag Mona. Håper feberen til Daniel er borte idag. Gleder meg til å se mer bilder fra provinshuset deres :) KLEM

Theashus sa...

Så spennende med flytting. Mye styr, men veldig spennende og gøy:) Gleder meg til å se det nye huset.