mandag 27. juni 2011

Fotobok

For lenge siden fikk jeg et gavekort på en fotobok (en cewe fotobok fra japan photo). Jeg tenkte at det var en god anledning til å lage en personlig bok til lille, og nå har resultatet kommet i postkassa. Jeg brukte forskjellige bilder som jeg liker, og på noen av sidene puttet jeg inn noen sanger eller vers som vi bruker å synge eller lese.
Bildene jeg tok av boka ble dessverre ikke de beste, men dere skjønner greia.. Daniel er ihvertfall superfornøyd, og synes at det er kjempegøy å lese i boka. De fleste barn synes vel det er morsomt å se på bilder av seg selv :)

3 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Den ser jo lekker ut jo!
Jeg laget ogsaa en fotobok av guttene for et aars tid siden. Veldig kjekt aa ha. Det vil si, mine foreldre fikk den...
Jeg laget ogsaa en fra bryllupet vaart og den har de ogsaa faatt...!
De nhar vel litt robuste sider slik at D kan bla uten at den blir stygg? Bare passe paa at han ikke har kaviar paa hendene naar han setter seg ned og vil bla i den;)

Elin sa...

Så smart!!
Jeg er ikke så fryktelig flink til å fremkalle bilder vi tar og å få de i album, så jeg har lekt med tanken på å få laget en fotobok i stedet med bilder fra f.eks 0-1 år, 1-2 år osv.

Tanken er også å få laget en fotobok fra bryllupet i tillegg til en forstørrelse på selve brudebildet.. Må bare få bildene først, og gått igjennom de.

Karianne sa...

Åå du er så flink til å få ting som det der gjort altså! Må få gjort det samme, så hyggelig å ha. Man blir jo så dårlig til å fremkalle bilder etter at d ble digitalt.
Håper formen er bedre, og at dere koser dere på landet. Klem