lørdag 14. mai 2011

Trehjulsykkel

I dag har vi vært ute i provinsen hos Daniel sin mormor og morfar, sammen med bestemor. Hos mormor og morfar stod det en toårsgave til Daniel og ventet på han. Gjett om det var en liten kar som ble ivrig!!?
Han når enda ikke heelt ned til pedalene, så han får ikke til å sykle selv. Men jeg tipper han får det til i løpet av sommeren.

Vi vurderte litt frem og tilbake hva slags sykkel vi skulle gå for. Vi var inne på tanken å kjøpe en løpesykkel, som er så populære om dagen. Men siden vi allerede har kjøpt en sparkesykkel til han, fant vi ut at vi skulle gå for en klassisk trehjulsykkel. Da falt valget selvfølgelig på de fine DBS Bambo syklene - som er helt like de trehjulsyklene vi selv hadde som barn :)

7 kommentarer:

Elisabeth sa...

Fin gutt og fin sykkel!! :-) Her har tvillingene samme sykler bare i røde. Sofie når ned til pedalene og får til å sykle, mens Stella er så frustrert for at hun ikke får til det samme som søstra. Satser på at bena blir lengre i løpet av sommeren.

Ha en fin helg :)

Elin sa...

Tøffing på sykkel!!
Vi skal kjøpe samme sykkel i 2 årsgave til William :)

Ønsker dere en riktig god helg!
Klem!

Gøril sa...

Så fin sykkel.
Har hørt rykter om at noen har kjøpt en sparkesykkel i gave til Tilde, så vi får teste ut den før vi evt kjøper en slik sykkel også. De er jo såå fine.

Klem

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så tøffe han er :) Det var nok kjempe stas å få det, er så gøy når de blir SÅ glad for en gave.

Ha en fin lørdags kveld!

Klem

Renathe sa...

Den der har vi også, bare i rødt og en litt gamlere modell :) heldige Daniel :)
Men gubarnet mitt som låner den på 3,5år får ikke til å sykle på den.. er så veldig tung? Er denne tung? må kanskje veie den jeg har og se om den er anderledes enn de nye ? :P

Marianne sa...

Stilig sykkel og gutt! ;-) Er helt enig med valget deres, gleder meg selv til minsten i huset kan få seg trehjulssykkel :-D Blir nok sikkert i løpet av sommeren ja ;-)

*Mari* sa...

Så kul sykkel! Og en skikkelig sjarmør oppå ;-)
Sånn får Oliver ønske seg også! Tihi :)

Håper dere hadde en fin feiring igår, og at formen er bedre! Klem Mari