torsdag 12. mai 2011

Logistikk

Det er jammen ikke bare bare å få hverdagen til å gå rundt når man har barn. Hva skulle man vel ha gjort uten familie?? Hvis vi ikke hadde hatt familie i nærheten lurer jeg virkelig på hvordan vi skulle klart oss. Da måtte vi nok byttet jobb, ihvertfall en av oss. Jeg kunne forsåvidt gjerne tenkt meg en ren dagstilling jeg. Det er bare det at det er så få stillinger som finnes for oss sykepleiere, dessuten så ville jeg jo mistet alle kveldstilleggene mine - og det er jo de som gjør at vi sykepleiere har en litt ok lønn vi også.

I dag hadde jeg selvfølgelig klart å glemme at pappaen til Daniel skulle ha avslutningsfest med jobben - noe han har snakket om maange ganger. Dette fant vi ut da jeg kom hjem fra jobb kl 23.30 i går kveld. Da var det litt i seneste laget å få byttet vakt dagen etter gitt.. Denne gangen ble redningen at bestemor kom nedover fra Vadsø i går, så da er hun så heldig å bli kastet rett ut i barnevaktjobben. Heldigvis har Daniel en sprek bestemor som tar utfordringen på strak arm!

Ønsker alle en finfin dag - med eller uten barnevakt :)

2 kommentarer:

Stine sa...

Ja, familie i nærheten er virkelig tingen!
Vi har merket dette ekstra godt dette året her i sydens varme land! Ikke akkurat lett med barnevakt! Nå har vi nærmest et luksusproblem med maaaaange familiemedlemmer som gjerne vil passe, så skal bli godt å komme hjem å få litt mer voksentid sammen også! :)

Hegeslilleboble sa...

Kjenner til dette ja, jeg er sjeleglad at jeg bor på samme sted som mine foreldre og svigerforeldre. Med tre barn og travel mann blir det ganske mye til tider.... Neste måned begynner jeg å jobbe også...... Jaja, det går nok godt:).
Ellers må jeg si at jeg ikke er så flink å legge igjen kommentarer i det siste. Med herlig vær og litt datatrøbbel er det ikke så lett å få med seg alt.
Herlig bilde forresten:).