mandag 30. mai 2011

Litt nytt herfra

Her om dagen fikk jeg en bukett med nydelige roser fra min kjære, som et lite gratulerer med ny jobb :) Jeg har nemlig fått meg jobb i hjemmesykepleien ikke så langt unna der vi flytter. Jeg er superhappy med å slippe pendlingen, dessuten tror jeg at hjemmesykepleien kan være en spennende arbeidsplass. Hjemmesykepleien får jo flere og flere avanserte oppgaver, som følge av den nye samhandlingsreformen.

Jeg kommer nok til å savne jobben jeg er i nå - spesielt alle de fantastiske kollegaene mine. Samtidig så kjenner jeg at det igrunn er på tide med noe nytt nå uansett. Det som blir mest rart er kanskje at jeg på en måte kutter alle bånd til Oslo. Jaja, jeg har jo fortsatt mange venner som bor her. Men når man både bor og jobber utenfor byen, så tipper jeg at det blir lengre mellom hvert besøk i hovdstaden. Plutselig er liksom det urbane ung-voksen-livet over, og man sitter ute i provinsen med barn, stasjonsvogn og hus. Hihi, det er jo det jeg har ønsket meg, så jeg klager ikke altså. Det er bare litt rart når man plutselig innser at man har kommet til en ny epoke i livet :)

7 kommentarer:

Siv Iren sa...

Så spennende med ny jobb, og gratulerer så mye! Jeg prøver å lure med meg Magnus litt ut i provinsen, men han er ikke så lett å overtale gitt ...

Størstepia sa...

Ja, tenk at man begynner å bli voksen;-) Grattis med ny jobb forresten!! SIkkert moro å skifte beite innimellom - man trenger nok det! Lykke til i ny jobb, du kommer sikkert til å trives!
Gøy at du kjente igjen noen av cd'ene mine da:-)
Klem fra størstepia

Pia sa...

Gratulerer! Det kommer til å gå bra! Uvant først, men så blir du kjent med nye kolleger og blir vant til nye rutiner:)

Hegeslilleboble sa...

Gratulerer med ny jobb, så kjekt og spennende. Flotte roser du har fått:).

*Mari* sa...

Gratulerer med ny jobb! Dette blir spennende :-) iblant føles det helt greit å komme seg videre, sånn er livet! :-) klem

kimberlee.blogg.no sa...

Gratulerer med ny jobb:) Det blir spennende.. Fine roser du har fått deg:)

mona sa...

Takk for det, søte dere :)