tirsdag 31. mai 2011

Ettermiddagsbesøk

Akkurat da vi skulle til å starte med middagslagingen i dag (ja, eller da pappaen til Daniel skulle starte med middagslagingen), ringte telefonen. Det var min gode venninne, Eirin som lurte på om vi hadde lyst på et lite ettermiddagsbesøk. De pendler nemlig til byen hver dag, og i dag var det ekstra mye trafikk. Dermed endte vi plutselig med middagsgjester - og det på selveste bryllupsdagen deres :)

Jeg synes alltid at det er så koselig med sånne besøk på hverdagene, siden det ikke blir så ofte man tar seg tid til det. Daniel er alltid like ivrig når vi får gjester, og ikke minst når det er en liten venninne eller kompis med.
Helene og familien flyttet fra Oslo i høst, så jeg tror jeg faktisk ikke at de har truffet hverandre siden sensommeren i fjor. De så hverandre jo flere ganger i uka da vi gikk hjemme i permisjon, så det var virkelig på tide med en liten playdate igjen (neste gang må William også være med)!!

I morgen kjører vi ut i provinsen for å ta over huset vårt. Gjett om vi gleder oss!! Så nå blir det fullt kjør fremover med oppussing og flytting. Jeg får se hvor mye tid jeg får til bloggen - men noen bilder av hus og oppussing må dere nok regne med at jeg vil plage dere med ;)

Ingen kommentarer: