lørdag 28. mai 2011

Finn.no

Jeg har i flere år vært stor fan av finn.no - ikke bare sparer man masse penger på å kjøpe ting brukt, man sparer også miljøet. En vinn - vinn situasjon, spør du meg!!
Som jeg har nevnt tidligere, så er det ikke lenge igjen før vi overtar huset vi har kjøpt. Og når man firedobler antall kvadratmeter å bo på, så sier det seg selv at man ikke har møbler og ting nok til å fylle opp all plassen. Så nå sitter jeg omtrent hver kveld og saumfarer godeste finn etter ting vi ønsker oss.
I dag har vi vært og hentet noen billige hagemøbler og et lite lekehus til å ha i hagen. Hagemøblene var ikke de fineste, men vi tenker bare å bruke de i år - siden pengene våre går til oppussing denne sommeren. Senere er de sikkert supre å ha til ekstramøbler hvis man får mange gjester på grilling :)

Vi har etterhvert mange ting som er kjøpt gjennom finn. Blandt annet spisestuen vår, som jeg er så glad i. Jeg har både funnet ting som folk har lagt ut, og jeg har lagt ut annonser om ting jeg har ønsket å kjøpe. Jeg ble igrunn overrasket over hvor mange henvendelser jeg fikk da jeg la ut annonse om ting jeg ønsket å kjøpe - det var sånn jeg fikk kjøpt både spisestuen og den forrige vogna til Daniel. Så det er et lite tips til andre som også er glad i å handle brukt.

Hva med dere, synes dere at det er supert å kjøpe brukte ting, eller synes dere ikke at det er noe særlig? Når det er nevnt, så er det ikke alt jeg kunne tenkt meg å kjøpe brukt. F.eks. madrasser til senger synes jeg at skal være nytt - det kan godt hende at madrassene er helt fine, men jeg synes liksom at det er noe ekkelt med det allikevel..

2 kommentarer:

Wenche sa...

Finn.no er genialt!
Både for å kjøpe ting man trenger, og til å kvitte seg med ting man ikke trenger.

Men da mener jeg møbler og ting. Tror aldri jeg kommer til å kjøpe klær, sko osv brukt.

Julie og baby Oliver sa...

Jeg elsker finn.no! Det meste vi eier av møbler er kjøpt via finn eller på fretex. Jeg kjøper aldri madrasser på finn, men jeg har solgt rammemadrassen min som jeg bare rakk å bruke et par måneder, så synes ikke det var så ille. Ellers har jeg jo snart kjøpt et titalls barnevogner på finn.no, haha.