søndag 1. mai 2011

30 års lag

 Da er 30 års laget vel overstått. Ja, eller 90 års laget som vi kalte det for, siden vi var tre stykker som feiret sammen. Det er jammen mye styr å arrangere en sånn fest, men det ble også veldig vellykket :)
Vi valgte å ha bordsetting, siden vi synes at det er den beste løsningen når det er mange mennesker som ikke kjenner hverandre. Da blir det sånn at man må forte seg å holde av plasser hvis det er noen man vil sitte sammen, og så ender det med at det blir en plass ledig her og der, som de siste bare må ta.

Navnelappene printet vi ut i en pen skrifttype med lilla bakgrunnsfarge, klipte ut og festet på glassene med små stjerneklistremerker. Det ble kjempeenkelt og fint!

 Maten lagde vi selv. Vi kjørte til Sverige og handlet mesteparten der, og fordelte de forskjellige oppgavene imellom oss. Noen av de enkleste oppgavene satt vi bort til noen av våre nærmeste, sånn at det ikke skulle bli alt for mye på oss selv. Vi fikk MASSE skryt for maten, så det ble virkelig bra.
Vi hadde tapas, som inkluderte kyllingspyd (ferdige fra Sverige og kjempepopulære), kyllingklubber, kjøttboller, lefse med philadelphia og røkelaks, lefse med philadelphia og spekeskinke, salat, pastasalat, minipizza, eggerøre, røkelaks, serranoskinke, forskjellige oster, forskjellige typer brød, potetsalat, aioli og forskjellige oliven.

 Jeg fikk tips til hårsveis av en kollega. Det tok seriøst to minutter å fikse, og jeg fikk SÅ mye skryt i løpet av kvelden. Jeg kommer garantert til å kjøre den samme sveisen igjen ved en senere anledning! Hvis noen lurer på hvordan man gjør det, så er det bare å sette et hårbånd oppå hele håret. Så tar man håret som henger ned under opp og stapper det nedi hårbåndet. Hvis dere skjønte noe av det.. Superenkelt og fint er det ihvertfall!

Ellers så hadde vi med oss pc med spillelister fra spotify, som vi koblet til anlegget der. Utover kvelden var det mange djèr innom og valgte ut musikk, noe som fungerte bra. Thomas Leikvoll hadde også et lite standup innslag, som var veldig morsomt! Det var supert med litt underholdning underveis :)

Vi hadde leid et lokale som hadde fullt av utstyr til servering, og så kunne vi betale for at de tok oppvasken. Bordene plasserte vi som en E, og så satt vi selv på langrekka, i enden av "vårt" eget bord.
Vi kjøpte egentlig duker i nervøs fløyel fra Jysk, som jeg hadde fått tips om at var supert og forholdsvis billig. Men siden vi måtte ha såpass mye duk, så ble det allikevel litt dyrt. Så da jeg kom over en rull med pairduk som kostet 129,- for 50 meter på europris, så gikk vi for det i stede. Det ble riktig så fint!

Jaja, da fikk jeg delt ut litt tips i dag også. Nå er Daniel på vei hjem igjen etter et helgebesøk hos mormor og morfar. Det skal bli godt å få han hjem igjen!

4 kommentarer:

★ Heidi ★ sa...

Höres ut som den knallfesten jo! Supert opplegg og du var virkelig fjong paa haaret. Skulle önske jeg ikke hadde klippet meg naa.. Mulig det gaar likevel. Veldig godt tips!

Ha en super söndags ettermiddag:)

Mariann sa...

Kjempefin på håret. Testet sånn hårbånd sveis for en stund siden, fikk det ikke helt til jeg... men må kanskje teste igjen :0). Håper du har hatt en like fin dagen derpå. KLEM

Karianne sa...

Takk for i går vennen:) vi storkoste oss. Fantastisk mat altså:) håper dere er fornøyde med dagen og at formen er grei. Nå er det natta her, meget skiten men d var d verdt:) stor klem

Mariann sa...

Så flott du var og så lekkert dekket ;)
En vellykket fest for flotte jenter