mandag 2. mai 2011

2 år

 Her i huset vil visst bursdagsfeiringene ingen ende ta.. I dag fylte nemlig verdens fineste lille Daniel to år. Jeg vet jeg sier det ofte, men det er jo helt utrolig hvor fort tiden går!!

Tenkt at vi skulle være så heldige å få en så fantastisk fin gutt! Jeg sier det ofte til pappaen til Daniel, at vi har vært så fantastisk heldige. Jeg digger virkelig personligheten hans; han er akkurat passelig, sjenert og utadvent, passelig tøff og pysete og så har han stort sett verdens beste humør. Dessuten så er han jo verdens fineste også - Rett og slett helt perfekt (jaja, jeg vet at jeg er en skikkelig skrytepave innimellom, men det må vel være lov når man er mamma)!
Da han kom hjem fra barnehagen i dag strålte han som en sol, med krona godt plassert på hodet :)

 Jeg må bare innrømme at min egen 30 årsfest har stilt bursdagen til lille litt i skyggen (jada, meld meg gjerne til barnevernet ;)). Så da vi først i går begynte å titte på når vi skulle invitere familien til toårsfeiring, så viste det seg at det kun var i dag, på selve dagen som passet.
Så etter jobb i dag var det bare å stresse på butikken for å få kjøpt inn til kake, vafler, is og jordbær. Siden vi hadde dårlig tid, falt valget på ferdigpose med brownies fra toro. Ikke det beste valget akkurat, for kaka ble nok den styggeste bursdagskaka jeg noen sinne har sett. Hehe, gjestene lo til og med da mor kom ut med lys på den og greier. Daniel visste heldigvis ikke bedre, og var mer enn fornøyd! Og heldigvis så smakte den også bedre enn hva den så ut...

 Daniel sin fetter og kusine måtte selvsagt også komme for å være med på feiringen. Nå har også lillemor blitt så stor at hun snart kan leke fint sammen med gutta.

Daniel fikk masse fine gaver. Tusen takk alle sammen! Her leker han så fint med den supre gaven fra bestemor. De tre bukkene bruse i kjempefine trefigurer, og tilhørende koffert og eventyrbok. Jeg tipper den blir flittig brukt i tiden fremover!

8 kommentarer:

Elin sa...

Gratulerer så masse til bursdagsgutten som har bursdag på den aller beste bursdagen ;)
Han er en heldiggris!

Tenk - 2 år! *dåne* Det har virkelig gått UTROLIG fort!!

Pia sa...

Gratulerer med dagen til en flott toåring!

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Gratulere med en 2 åring i huset, vet godt hvor herlig det er å ha en sånn:)

Kos dere videre i kveld

Størstepia sa...

Grattis så mye til Daniel!!
Tenk så stor gutt da - og for noen herlige bilder, han stråler virkelig! Flott det settet med de tre bukkene bruse også, vet du hvor det er kjøpt? Hadde nok vært superstas her i heimen også!!

Og for et herlig 30årslag det så ut som! Du får legge ut flere tips og ideer om det er noen flere. Jeg elsker bilder av bordpynting og detaljer:-)
Planlegger dåpen til lille tulla nå, så jeg trenger masse tips og ideer!

Klem fra størstepia

★ Heidi ★ sa...

Masse masse grattis paa dagen til store/lille Daniel!
Ikke sant vaare barn er bare de beste i verden?
Tror alle mammaer maa föle det slik!
Det er fantastisk med den grenselöse kjaerligheten man föler.
KLEM!

Regni sa...

Hipp hurra for den skjønneste Daniel! Bursdagsgutten ser jo riktig så fornøyd ut, og fin krone hadde han fått også, kjempestas tenker jeg! At det to år siden maibarna kom er helt utrolig å tenke på. Jeg tror tiden går fortere og fortere når man får barn, da er det viktig å nyte øyeblikkene siden dagene løper avgårde for oss. Gratulerer igjen med den fine gutten deres!

Mariann sa...

Gratulerer så masse med gårsdagen til Daniel.
Kjempe fin med bursdagskrone og en herlig gutt ble feiret av kjente og kjære ;)
Hipp hurra for Daniel

Gøril sa...

Hurra for verdens fineste Daniel som fylte 2 år i går.

Han er alltid så blid og smilende :)