fredag 8. april 2011

En nydelig liten frøken

 Min gode venninne, Elisabeth, fikk en nydelig liten frøken for snart en mnd siden. I dag har jeg hatt fri, og jeg har nytt "permisjonslivet" sammen med Elisabeth. Det er jo virkelig blitt vår her nede nå; krokusen har kommet frem, det er nydelig sol og deilig temperatur. Jeg må innrømme at jeg er skikkelig misunnelig på de som koser seg hjemme i permisjon på denne tiden av året!

 Etter at vi hadde trillet en fin tur, og tatt et kakestykke på en cafè ble det en liten ammepause her hos oss. Vi fant da ut at vi skulle prøve å ta noen fine bilder av den lille. Vårt store forbilde er selvfølgelig Silje med drømmefabrikken (har du ikke tittet innom, så har du virkelig gått glipp av de fineste babybildene man kan tenke seg!!).

Vi tenkte at vi skulle prøve å legge den lille like fint til som Silje gjør, på magen med hodet fint til siden og bena oppunder seg. Men det var visst ikke bare bare, for den lille ville bare ligge med ansiktet rett ned i teppet... Kanskje det er lettere når de er mindre? Jeg har jo lest at man helst bør ta nyfødtbilder før de blir to uker gamle, men jeg trodde egentlig at det bare var fordi det da er lettere å få fine sovebilder!? Ja altså, jeg skjønner jo at det blir vanskeligere å legge de til rette etterhvert. Men går det virkelig såå fort!?

Ja, og sovebilder kunne vi se langt etter, selv om vi gjorde flere forsøk på å få henne til å sovne. Stakkars lille våknet bare til da vi prøvde å legge henne til rette. Men jeg synes igrunn at vi fikk mange fine bilder allikevel, selv om vi ikke kan måle oss med Drømmefabrikken. Det er jo ikke så vanskelig å få fine bilder når man har en så vakker modell :)

Jeg kjenner at jeg får mer og mer lyst på photoshop med et lite tilhørende kurs nå. Jeg har så lyst til å lære meg å redigere bildene mine, men jeg kjenner at jeg ikke har helt ork til å sette meg inn i det på egenhånd. Jeg har såvidt vært innom photoshop, men synes at det virker så avansert.. Er det noen som har prøvd seg og erfart det motsatte kanskje??

4 kommentarer:

Marianne sa...

Flotte bilder! Jeg ønsker meg selv photoshop og kurs ;-) Foreløpig har jeg min mor i tilfeller der jeg virkelig trenger det. Hun har photoshop og fått masse kurs gjennom jobben og hun er veldig flink. Men vll ha det selv. Egentlig vil jeg ha photoshop og en person (inni dataen ;-) som vet alt, som jeg kan si hva jeg vil til for så å bli vist akkurat hvordan det skal gjøres! For ja, etter min mening er Photoshop avansert, alt for avansert til å kunne bare sette seg ned å 'bli kjent' med programmet...spesielt når man har barn og ikke kan sitte dagen lang med det..!

Elin sa...

For en nydelig liten jente! Føles så lenge siden våre var så små, men det er jo egentlig ikke det. Bare bittelitt babysyk...

Syns du er kjempeflink å ta bilder Mona!
Jeg syns det er så morro å fotografere og skulle også gjerne ha hatt PS, men å lære det seg selv... Næææh! Sier ja takk til kurs jeg også ;)

Ann-Kristin sa...

Bildene vart kjempeflotte!!

Jannika sa...

Dette var nydelige bilder. Elisabeth skrøt av deg da vi spiste lunsj i dag, så jeg måtte inn og sjekke dem ut!:-) FLINKA! Synd du ikke kom på lunsjen i dag. Håper vi sees snart!