onsdag 9. mars 2011

Godt kjøp?

De sier jo egentlig at man ikke skal kjøpe sko til barna uten å prøve de først, og jeg har tidligere blitt frarådet å kjøpe sko på salg et år i forveien. Men da jeg kom over disse på salg i dag, kunne jeg ikke dy meg.
Så nå har Daniel superkule vintersko fra Timberland stående klar til neste sesong. Skoene hadde til og med egen såle inni, som man kan ta ut hvis skoene er for trange. Skoene er i samme størrelse som Daniels ett år eldre fetter har brukt denne sesongen (han har hatt litt større føtter enn Daniel har hatt på samme alder helt siden fødselen), så jeg krysser fingrene for at de passer når vi kommer så langt :) Og hvis de ikke skulle sitte som støpt, så er de vel alltids greie å ha som ekstrasko!? Ja, så lenge de ikke er for små selvfølgelig.
Er det flere som tar sjansen og kjøper sko på salg?

4 kommentarer:

Siv Iren sa...

Ikke sko, men jeg har gjort det med vinterdress. Noe som ble et bomkjøp str messig, men det spilte ingen rolle, for jeg fikk faktisk mer for den når jeg solgte den enn jeg betalte! Det er jo også et alternativ:)

hildeSchaathun sa...

Hvilken str bruker han nå og hvilken har du kjøpt? jeg kjøpte noen sandaler i fjor til sommeren nå men har veldig lyst å gjøre det med vintersko...

mona sa...

Han ha brukt str 23 denne vinteren, og jeg har kjøpt disse i str 26. Sko er jo så utrolig dyrt, så hadde vært deilig å slippe å kjøpe sko til full pris!

Marianne sa...

Først, for noe utrolig stilige sko!!! Er stor fan av timberland og hadde sikkert kjøpt disse om jeg hadde sett de :-P Å de vare bare såå stilig!!

Men jeg har ikke kjøpt høst/vintersko til gutten på salg innfor neste sesong, men må si jeg er litt småirritert på meg selv for det. Det er jo mye penger å spare (så sant man kommer til høsten å så passer de ikke...)og sko trenger jo ungen! Kommer sikkert itl å gjøre det neste sesong antar jeg....er jo mye fint på salg i januar f.eks! Nå har vi uansett hatt så mye fokus på sommersko, bor jo ved middelhavet nå frem til juni, så mesteparten av julen gikk jeg og så etter badesko :-P