søndag 27. februar 2011

Psykisk terror

Tenk at sånne små og søte barn som dette kan være små terrorister om natten!! I natt var nok en natt hvor jeg holdt på å bli gal av å bli holdt våken. Det begynner liksom alltid greit, men etterhvert som timene går blir mor (og far) mer og mer sint. "Det er midt på natten, man MÅ sove nå!" "Nå er det nok!!!!!" "Når du blir voksen skal jeg terrorisere deg om natten, så kan du få se hvor morsomt det er!!"
Er det noen fler som kjenner seg igjen kanskje? Hihi..

Jeg liker liksom å tro at lille stort sett sover natten igjennom. Det har ihvertfall vært sånn at når han er frisk, og ikke får tenner, så sover han stort sett hele natten. Det er bare det at det siste halve året, så har han stort sett ikke vært frisk, og du kan jo banne på at han får tenner når han først er det. Så jeg må nok dessverre si at det hører med til unntakene at han faktisk sover en hel natt igjennom..

Jaja, jeg vet at dette er noe man bare må igjennom. Men det må vel være lov å klage litt allikevel!? Husk å minne meg på dette når han er tenåring og jeg klager over at han sover døgnet rundt da ;)

8 kommentarer:

Pia sa...

Om det er noen trøst, har ikke vår etogethalvtåring ennå sovet ei hel natt. Og det irriterer meg de som kommer med det tenåringspreiket - hva er verst, spør jeg - å aldri få sove ei hel natt og også stå opp i femtida og det går i ett hele dagen, ELLER en tenåring som bare vil sove, og som du må vekke om morran? Hello!!

Wenche sa...

Jeg vet så inderlig godt hvordan du har det.
Daniel sov også som en engel frem til han ble rammet av all sykdommen i høst.
Siden den gang er det langt i mellom de gode nettene kan man trygt si.

Nå har vi holdt han hjemme fra barnehagen i snart to uker i håp om at immunforsvaret hans skal få litt tid på å restituere seg. Håper inderlig det hjelper, for jeg tror snart ikke vi orker mer sykdom!

Hegeslilleboble sa...

Uff, føler med deg. Utrolig slitsomt når det står på, kjenner meg veldig igjen. Håper at tennene snart kommer gjennom og at du får sove skikkelig igjen ei natt!

*Mari* sa...

Jeg skjønner deg så godt!! Huff, det er helt grusomt å ikke få søvnen sin!! Ikke klarer jeg å sove på dagtid heller, har hørt jeg ikke er den eneste som sliter med det ;-)

Heldigvis går det over, men det er lenge til skjønner jeg.. hehe
Håper det ordner seg snart for dere! Ha en fin mandag :-) Klem

Renathe sa...

Nei men stakkars Daniel da! Høres i allefall ikke ut som om immunforsvaret er særlig sterkt, han får virkelig gjennomgå.
Kan det være nå i barnehagen kanskje? eller kanskje han er så glad i de andre barna at han er dømt til å bli smittet?

Når det gjelder søvnen er vi godt inne i andre året uten en hel natts søvn. Utenom to netter da vi hadde barnevakt :) Blir litt smågal av det, men er heldige som ikke har unger som er så veldig syke..

Mariann sa...

Stakkars dere Mona, og det er lov å klage!!! Vi har ikke hatt det så lett natters tid vi heller... men håper at neste mann er en skikkelig syvsover :) Skal krysse fingrene for at det går over og at dere kommer inn i gode rutiner igjen :) Og et tips er å ikke kommunisere med sin andre halvdel på natten, da sier man mye man ikke mener :) NATTA

mona sa...

Takk for hyggelige hilsener! Det er alltid godt å høre om andre som har det like ille eller verre ;)
Nå har vi heldigvis hatt et par fine netter, så vi krysser fingrene for at det fortsetter sånn

Siw Aina sa...

Hohoho, jeg ække alæine *O`lykke*
Jeg gidder ikke en gang gå inn på hvordan nettene her forløper. Jeg kommer også med "trusler" i løpet av natten. Bare så synd han ikke skjønner ett kvekk av hva jeg sier *fnis*

Du får trøste deg med at ingen ligger sammen med mamma og bråker når de blir konfirmert (sier hun og gulper surt), altså er det et forbigående fenomen dette med terror nattestid ;)