søndag 13. februar 2011

Morsdag og badende ender

Gratulerer så mye med dagen til alle søte mammaer! Spesielt til min mamma og Daniel sin bestemor :)
Da jeg kom hjem fra jobb i går stor det en nydelig bukett med tulipaner på bordet her, og min kjære hadde vasket og ryddet i kjøleskapet. Det med kjøleskapet var vel egentlig ikke ment som en gave da, men jeg blir så glad av sånne ting at det mer enn nok kvalifiserer som en ekstragave!!
Daniel har også vært veldig søt, og laget dette fine kortet til mammaen sin. Jeg mistenker at han kanskje har fått litt hjelp, men jeg er sikker på at han har bidratt med kjærlighet ihvertfall..

I dag har vi vært en liten tur ute og matet endene. Det var selvfølgelig veldig populært, selv om Daniel var mest opptatt av at noen av endene badet.
Det er jo så herlig vær ute nå, selv om det er litt i kaldeste laget. På sånne dager som dette synes jeg det er veldig kjedelig at Daniel fortsatt må ha en liten høneblund midt på dagen. Det ødelegger liksom litt i forhold til hva man kan finne på. Jaja, de dagene det er drittvær og vi er inne, så er jeg forsåvidt veldig fornøyd med at han skal ha en liten blund. Hihi..


Det har blitt litt dårlig med blogging de siste dagene. Det har rett og slett vært mye å gjøre, og lite å blogge om. Daniel har jo vært frisk i hele februar nå (bank i bordet), så vi er overlykkelige for det. Utrolig deilig når han er frisk og rask og i godt humør :)

Takk for fine tilbakemeldinger i forrige innlegg om huskjøp. Vi vingler fortsatt veldig frem og tilbake. Vi hadde egentlig håpet på å gå på visning på rekkehuset i dag, men det kræsjer med jobben min. Det skal være en til visning om et par dager, så vi satser på at ihvertfall en av oss kan gå på den. Så får vi se om vi faller helt for den, og om banken isåfall har klart å godkjenne at vi kan få lån innen den tid. Det pleier jo ofte å være harde budrunder på sånne rekkehus, så det er jo ikke sikkert man får det om man vil heller. Det blir spennende å se hva vi ender opp med til slutt  ihvertfall:)

1 kommentar:

Størstepia sa...

Kortet har nok masse kjærlighet i seg ja!!:-)
Herlig med noe de har hjulpet til med selv!!

NYdelige solbilder - vakkert med det vinterværet det er om dagen!

Håper dere får kommet dere på visning da - og at det ikke blir en altfor tøff budrunde... Har hørt at det er rift om rekkehusene rundt hovedstaden ja, men jeg krysser iallefall fingrene for deg!

Håper du hadde en super morsdag og at du får en flott Valentine's day idag!
Klem fra størstepia