tirsdag 8. februar 2011

Koselig besøk

For noen år siden var jeg et halvt år i Australia, og tok et semester av sykepleien der. Jeg reiste sammen med noen herlige jenter, som jeg fortsatt har kontakt med i dag. Vi skulle selvfølgelig gjerne hatt mye mer kontakt, men sånn er det når man er i full jobb. Da får man dessverre aldri tid til å treffe folk så ofte som man vil..

I dag hadde jeg endelig en date med to av jentene etter jobb. De kom på besøk til oss, hvor vi lagde litt enkel mat sammen. Superkoselig å kunne gjøre sånne ting midt i uka! Og ekstra koselig at Malin hadde med seg sin lille Oliver, som snart er fem mnd. For en fantastisk fin liten kar!! Har dere sett så herlig hår!? Da Daniel var like gammel var han helt skallet, hehe..

Malin er forresten blitt ivrig på zumba på samme treningssenter som meg. Så nå vurderer jeg om jeg skal prøve en time med det jeg også. Er det andre som har prøvd det? Jeg eier liksom ikke koordinasjon og rytme, så jeg har egentlig tenkt at det ikke er noe for meg.. Men så hører jeg jo så mange som skryter sånn av hvor morsomt det er. Dessuten er det jo gull å kunne trene sammen med en venninne!

5 kommentarer:

Siw Aina sa...

Så koselig med venninnebesøk. Jeg hadde 5 friske damer her på ost og kjeks i går kveld, utrolig hyggelig!
Jeg var foresten på treningssenter i går, ikke for å trene, men for å lage en reportaje for nettavisa jeg jobber i.
Selvsakt utfordra eieren meg til å ta en prøvetime, men vi får nå vel se ;)

Ha en fin fin kveld!

Karianne sa...

Zumba er super enkelt. Kun enkle trinn, ikke noe koordinasjon i det hele tatt. Egentlig er det bare hermegåsa, og man begynner på nytt for hver sang. No worries, bare å prøve, er kjempegøy! Klem

Størstepia sa...

Så koselig med sånt besøk midt i uka!:-)
Er jo ikke så lett å få til venninnekvelder, alle har jo masse å gjøre på hver sin kant... Moro når man endelig får det til!:-)

Har ikke kommet meg på Zumba noen gang jeg da, men etter jeg er ferdig med fødsel og småbarnsperiode, så må jeg se å få prøvd det jeg og. Ser jo så moro ut! Syns du skal prøve det jeg, også så gøy å gå sammen med venninner da!

Klem fra størstepia

Hegeslilleboble sa...

Så kjekt med venninnekos midt i uka, man skulle gjort mer av slikt!!!

Har ikke fått prøvd zumba jeg heller, men skulle gjerne gjort det. Ser kjekt ut.

Nette´s lille Drømmeverden sa...

Så hyggelig med venninebesøk. Har ikke prøvd Zumba selv, håper det var noe bra?

Ha en kjempe fin torsdag videre:)