mandag 17. januar 2011

Vel hjemme

 Det er tydelig at lykkelykten vi sendte opp virket, for vi kom oss vel hjem denne gangen også ;)
Turen begynte med taxi, fortsatte med båt, buss og fly x 2, før vi til slutt kjørte vi hjem i egen bil. Det tok vel sånn ca 25 timer fra vi gikk fra bungalowen til venneparet vårt før vi satt hjemme i egen stue.

Turen gikk veldig fint, og lille har vært i godt humør hele veien (hvis man ser bort ifra litt skrik og skrål hver gang mamma skulle få han til å sove). Vi var superfornøyde da vi nok en gang kunne gå foran laaange køer ved innsjekk og i passkontrollen i Bangkok, siden vi reste med barn. For en fantastisk ordning!! Ordningen gjelder forøvrig også for gravide, seniorer og funksjonshemmede.

Daniel har forresten fått nytt kallenavn: Lille monkeyboy - som en dame kalte han for da han satt og spiste banan - Jeg lurer på om det hadde blitt like godt mottatt om jeg hadde sagt det samme til en liten turistgutt i norge??

I morgen starter lille i ny avdeling i barnehagen. Spennende! Og det er vel forsåvidt like spennende å se hvordan natten blir her hos oss i natt..

Ønsker alle en fin uke!

7 kommentarer:

Mariann sa...

Der var dere hjemme ja.. Velkommen hjem til kulda. Shit, disse ukene har gått fort, men håper det ikke har gått like fort for dere der nede. Ser ut som dere har hatt det HELT FANTASTISK :) Nå gleder jeg meg veldig til vår Kanariøytur om noen uker... selvom det ikke kan sammenlignes med Thailand.

Håper jetlaget går fint. Sees vi på lørdag??
KLEM

mona sa...

Takk :) Ukene har gått fort der nede også gitt.. Skulle veldig gjerne ha vært noen uker til! Det har virkelig vært fantastisk!!
Vi ses på lørdag, ja. Gleder meg!

Regni sa...

Jeg har lest og bare vært litt dårlig med kommenteringen. Men velkommen hjem, det ser ut som om dere har hatt en fantastisk ferie, skulle gjerne hatt noen uker i sol og varme i et land der folk er så vennlige og strendene er så vakre. Og så er det så koselig å lese at Daniel er i så fin form. Dere fortjente virkelig dette etter den slitsomme høsten deres.

Størstepia sa...

Velkommen hjem!
Kan tenke meg dere har masse fine bilder og mange gode minner å titte tilbake på!

Moro å "være med" på reisen deres:-)!

Klem fra størstepia

Marianne sa...

Velkommen hjem til alle tre!
Det har vært supert (og litt misunnelsesskapende)å få være med på ferden :)

★ Heidi ★ sa...

LIlle monkeyboy, hihi!
Godt at reisen gikk saa smertfritt da... Det var jammen en lang reise. Men naar man deler det opp i etapper med ulike fremkomstmiddel faar man i det minste variasjon.
Vi skal fly neste fredag og jeg kan ikke si at jeg gleder meg. Har blitt den flypysen med aarene...
KLEM!

Pia sa...

Velkommen hjem! Høres ut som dere har hatt en flott tur! Og jeg er glad på deres vegne at det ikke ble noe sykdom - det hadde liksom toppa seg hvis han blei sjuk der... Tøft at dere drar på en sånn "backpacker"-tur, men Thailand er jo gunstig å reise i, da. Vi drar gjerne tilbake!