tirsdag 18. januar 2011

Barnehagegutten

Da var Daniel tilbake i barnehagen, denne gangen i helt ny avdeling. Førsteinntrykket er bra, selv om det er flere ting jeg savner fra den gamle avdelingen: -Garderoben er trangere -Vi må gå igjennom en annen avdeling for å komme inn til denne -Det er litt gjennomgangstrafikk i den nye avdelingen, siden den ligger i tilknytning til kjøkken og stellerom -Og så savner vi selvfølgelig de ansatte og de andre barna. Men virket da som det var en koselig gjeng her også!

Daniel var litt misfornøyd med det samme vi kom, men ble raskt varm i trøya. Jeg ble igjen litt i avdelingen før jeg gikk, siden han ikke har vært der på lenge og siden avdelingen er ny. Så jeg fikk være med på både eventyrlesing og sang. Daniel var ikke så veldig opptatt av å være med på dette, så han surret litt rundt mens de andre holdt på. Da jeg gikk satt han seg akkurat for å spise lunch, og var meget fornøyd med tilværelsen.

To av barna på avdelingen var visst hjemme med omgangssyken i dag, så jeg er spent på hvor lang tid det tar før vi får med oss noe sånnt hjem hit igjen. Vi krysser fingre og tær for at ulumskhetene holder seg unna!

7 kommentarer:

Gøril sa...

Jeg krysser faktisk alt jeg har for at Daniel slipper omgangssyke. Nå er det nok sykdom for han. BASTA.

Har hatt omgangssyke og feber i helgen, heldigvis kortvarianten. Så om han blir smittet, håper jeg han får kortvarianten han også.

Håper dere koser dere hjemme, selv om været ikke helt det samme.

Godklem.

Ellen sa...

Ser ut som dere har hatt en fantastisk deilig ferie! Sikkert litt godt å komme hjem og, lykke til på storebarnsavdeling! Ellen

Elisabeth sa...

Så bra at ferien har vært vellykket!! Håper overgangen til ny avdeling går bra og at dere slipper unna omgangssykeelendigheten... :-)

Mariann sa...

Ser jo ut som lille monkeyboy (hehe) trives i ribbeveggen ihvertfall. Regner med at på slutten av uken er det som om han aldri har vært noe annet sted. Håper virkelig dere slipper omgangssyken.

VI skravles på lørdag :)

★ Heidi ★ sa...

Haaper han kommer fort inn i den nye gjengen og at han trives paa den nye avdelingen!
Hvor ofte bytter de avdeling egentlig? Her gaar de jo i klasser fra de begynner barnehage og fölger hverandre i de to aarene för skolen begynner...

Elin sa...

Nei Nei Nei! Jeg håper for alt i verden at Daniel står over omgangssjuka denne gangen Han har hatt mer enn nok allerede!!

Det kommer nok til å gå seg veldig til i den nye avdelingen. Før du vet ordet av det har du en gutt som ikke vil hjem fra barnehagen ;)
En utrolig stilig ribbevegg de hadde! En sånn en skulle W ha hatt på gutterommet :P

mona sa...

Heidi: Jeg vet ikke helt hva som er vanlig i fohold til å bytte avdeling. Tror kanskje at de går i samme avdeling frem til tre år, og så samme frem til skolealder igjen? Daniel sin barnehage er helt ny, og det var mest ettåringer som startet der i høst. Nå har de laget en ny avdeling i barnehagen, hvor de har samlet de eldste av de små. Jeg trodde at det skulle være enda flere eldre barn der. Men det ser ut til at det bare er noen toåringer, og ellers så er de fleste like gamle som Daniel eller en mnd eldre.