fredag 14. januar 2011

Snorkling og "krabbefiske"

 Siden det sitter flere nysgjerrige bestemødre og tanter der ute, fortsetter jeg å spy ut ferieinnlegg..
I dag har vi leid snorkleutstyr, og vært på utflukt til den andre siden av øya. Der gjorde vi det som vanlig sånn at mødrene snorklet mens fedrene passet barna, og omvendt. Helt supert å ha et annet par med barn sammen seg på tur!! Her var det, som forventet, masse fine nemofisker å se. Dessverre så var det overskyet og litt urolig sjø, så sikten var ikke så god som den kunne ha vært. Men absolutt en fin opplevelse allikevel!


Da vi var tilbake på plass her vi holder til, ble det selvsagt litt bading igjen både for store og små. Og Daniel var over seg av begeistring da mamma fanget en krabbe som han fikk kikke på. Det er fantastisk å se hvor mye han koser seg her nede!!. Jeg mener ihvertfall at det ikke er noen tvil om at han har godt utbytte av turen, selv om han ikke kommer til å huske noe når han blir større (noen eksperter mener jo at det er tull å reise på sånne turer med så små barn).
Daniel er forøvrig så frisk som han ikke har vært siden han begynte i barnehagen nå, og er ikke snørrete en gang. Herlig, herlig!! Vi krysser fingrene for at det varer lenge, lenge.


Daniel har selvfølgelig også sjarmert mange thaidamer i dag igjen. Han har en hel fanskare rundt om på hele øya her. Da vi var innom et bakeri litt i utkanten av stedet her i dag, hørte vi plutselig "Daniel!!". Og der sto en av damene fra restauranten vi spiste på her om dagen, superhappy for å få hilse på han igjen. Da vi møtte den samme dama igjen utenfor restauranten i kveld, var Daniel så fortrolig at han strakte seg ut for at hun skulle holde han. Ingen tvil om at det er morsomt med så mye oppmerksomhet!

Nå går ferien vår dessverre mot slutten, og i morgen er vår siste hele dag her på Koh Tao. Litt trist at tiden går så ufattelig fort.. Vi satser på å få en superfin dag med sol i morgen, så er det bare å nyte hvert sekund - sånn som vi også har gjort resten av ferien ;)

1 kommentar:

Hegeslilleboble sa...

Ser helt nydelig ut, så mange kjekke minner dere får:). Har en utfordring til deg inne hos meg, hvis du vil:). Kos dere videre!