lørdag 1. januar 2011

Kavalkade - 2010

Vi har vært på sykehuset igjen i dag, for å ta nye blodprøver. Vi skal ringe tilbake litt senere i kveld for å få svar, så får vi se om det blir tur i morgen. Vi har såvidt begynt å finne frem ting vi skal ha med da, så vi satser på at prøvene går den veien vi håper på :)

Jeg har selvfølgelig laget en liten kavalkade fra året som har gått, så her kommer den. Jeg kan vel ikke legge skjul på at jeg syntes at året startet fantastisk bra. Vi hadde en super vinter, en flott vår og en herlig sommer. Så kom høsten og var igrunn bare slitsom.. Ps. Du kan klikke på bildene om du vil se de større.

JanuarFebruarMarsAprilMaiJuniJuliAugustSeptember


OktoberNovemberDesember4 kommentarer:

Marianne sa...

Gurimalla som jeg håper at dere får reist!
Ikke for enhver pris så klart, men jeg håper at Daniels prøver er finfine så dere kan nyte sol og hverandre de neste ukene!

mona sa...

Crpèn til Daniel er på vei nedover, så da satser vi på å reise i morgen :D Med litt ibux innabords har han ihvertfall vært i fin form i kveld, så krysser fingrene for at han er enda bedre i morgen tidlig!

Siw Aina sa...

Om det er noen jeg virkelig unner en tur, ja da må det være dere Mona.
makan til sykdommsvinter dere har hatt. Har lest litt nedover her, og jeg sender alle gode tanker og vibber Daniel sin vei. Krysser alt som krysses kan for dere.

Flotte bilder også, det har vært så gøy å følge dere gjennom året som har gått. Gleder meg allerede på fortsettelsen.

Stor klem fra meg til deg!

Janet sa...

Utrolig fin oppsummering av året i bilder. Det var godt å se :)